Emma Dita: Mă inspiră ideea unui obiect prețios, sofisticat, dar de care în esență te poti lipsi cu desăvârșire

Emma Dita: Mă inspiră ideea unui obiect prețios, sofisticat, dar de care în esență te poti lipsi cu desăvârșire

Există o sclipire de ochi rezervată doar pentru momentele când te răsfeți cu ceva de care te-ai putea lipsi cu desăvârșire. Să plătești de două ori mai mult pentru un unt franțuzesc. Să cumperi o sticlă veche de vin pe care alții ar pune-o la păstrat, dar să o desfaci într-o seară de marți, ca oricare alta. Să îți cumperi un buchet din florile preferate în extrasezon. Un moment de neascultare pentru toate vocile din capul tău care spuneau Nu, când, dintr-un Poate timid, a ieșit un Da sfidător.

Pe Emma Dita o inspiră aceeași răzvrătire când lucrează la semnele de carte Couture Bookmarks. Pe masa ei de lucru: piele Saffiano - inventată de Prada, panglici de mătase, foiță de aur, perle, pene și alte texturi care îți fură ochii, ca într-un atelier de modă în pregătiri pentru o colecție haute couture. Prima colecție de semne de carte a Emmei, Pardon my french, a apărut din nevoia sa de a-și completa ritualul cititului cu un obiect la fel de prețios ca pasiunea pentru povești. A călătorit virtual în șapte țări pentru a aduna materialele perfecte și, cu ajutorul întregii familii, au apărut zece modele de semne de carte, atât de unicate că nici nu există într-un stoc. Despre cum apar ele, totuși, în existența celor care vor un mic moment de răsfăț.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related