Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră, se mută în mediul online

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră, se mută în mediul online

Catalyst Solutions anunță mutarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP, în mediul online. Cu o tradiție de 14 ani, evenimentul de carieră este dedicat tuturor candidaților în căutarea unui loc de muncă, fie că sunt profesioniști, cu un nivel de experiență mediu, începători sau studenți. Având în vedere recomandările de protecție ale autorităților, pentru a susține atât nevoia companiilor de a acoperi pozițiile disponibile din această primăvară, cât și nevoia candidaților de își găsi un loc de muncă potrivit, Catalyst Solutions, anunță desfășurarea târgului de carieră Angajatori de TOP în mediul online.

 

„Ne bucurăm că cei mai mulți angajatori au reacționat pozitiv, înteleg contextul actual și susțin desfășurarea în mediul online a evenimentului. Decizia noastră este valabilă pentru toate cele 3 ediții din București, Timișoara și Constanța.” , Dragoș Gheban (Managing Partner, Catalyst Solutions).

 

Edițiile online din această primavară Angajatori de TOP vor reuni 200 de companii de renume care oferă peste 10.000 oportunități de carieră în domenii precum: Contabilitate-Finanțe, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achiziții-Logistică, Vânzări, Resurse Umane, Marketing&PR etc.

În cei 7 ani de experiență în organizarea de evenimente de carieră în mediul virtual, echipa Angajatori de TOP a dezvoltat o serie de funcționalități avansate pe site-ul de carieră hipo.ro care permit desfășurarea edițiilor online fară a pierde mult din interacțiunea  fată în față.

Perioada în care se va desfășura Angajatori de TOP, în funcție de oraș:

  • Angajatori de TOP Virtual Timișoara: 20 martie – 20 aprilie
  • Angajatori de TOP Virtual București: 27 martie – 27 aprilie
  • Angajatori de TOP Virtual Constanța: 11 aprilie- 11 mai

Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită și accesibilă pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job. Candidații trebuie să își creeze un cont pe site-ul Hipo.ro, iar după logare vor putea aplica la joburile potrivite pentru ei, vor putea interacționa activ cu angajatorii sau vor putea participa la conferințele și workshopurile online. Pentru o selecție mai amănunțită, filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și orașul de interes.

 

“Ne așteaptăm ca numărul de participanți la ediția din primăvară Angajatori de TOP online să depășească 220.000 de candidați: 120.000 de candidați în București, peste 50.000 în Timișoara și 50.000 în Constanța. Credem că evenimentul va fi în acest format relevant și pentru categoriile de candidați care nu puteau participa la edițiile fizice: studenți care studiază în afara țării, candidați care doresc să se reloce, sau cei care din alte motive nu se pot deplasa. “, Dragoș Gheban (Managing Partner, Catalyst Solutions).

 

Care sunt punctele de interes la Angajatori de TOP, edițiile online din această primavară?

  • Peste 10.000 de oportunități de carieră pentru profesioniști, candidați middle-level, începători dar și studenți sau proaspăt absolvenți care se află în căutarea unui program de internship sau trainee;
  • Zona de interacțiune online unde candidații pot discuta cu reprezentanții angajatorilor despre companii, oportunitățile active din cadrul acestora, mediul de lucru etc. prin intermediul chat-ului live disponibil pe platforma dedicată târgului de carieră virtual. Facilitatea aceasta este cu atât mai relevantă în acest moment când candidații pot purta discuții despre oportunități de carieră, beneficii, programe speciale, elemente de cultură organizațională sau proiecte de CSR;
  • Peste 30 de conferințe și workshopuri online (webinarii) ce vor aborda subiecte din arii precum: realizarea unui CV remarcabil, importanța implicării într-un program de internship, Tips & Tricks pentru dezvoltarea carierei și webinarii dedicate pasionaților de tehnologie (Machine Learning and AI, Web and Mobile, Java&Security).

Edițiile online Angajatori de TOP din această primăvară  pot fi accesate pe hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului unde candidații vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile și cerințele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.             

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related