Adresa catre clienti cu privire la situatia generala datorata Pandemiei Covid 19

Adresa catre clienti cu privire la situatia generala datorata Pandemiei Covid 19

Noi, firmele de productie video semnatare ale acestei adrese, reunite in Asociatia Producatorilor de Filme Publicitare din Romania, dorim sa va anuntam ca facem eforturi de a reduce la minim riscurile raspandirii virusului Covid 19.

Angajatii nostri lucreaza in cea mai mare parte de acasa si recomandam tuturor clientilor nostri intreruperea temporara a filmarilor. Filmarile reprezinta mici “evenimente” care presupun interactiunea unui numar mare de oameni, existand astfel riscul raspandirii involuntare a virusului Covid 19.

Consideram acest lucru un gest de minima responsabilitate din partea industriei noastre - clienti si furnizori deopotriva.

Totodata situatia de fapt ne arata ca nici nu se pot garanta de catre producatori filmari in conditii de siguranta 100% ca urmare a faptului ca aprobarile pentru filmari in locatii publice pot intarzia un termen nedefinit, iar starea de sanatate a membrilor echipei se poate modifica de la o zi la alta, avand surpriza ca membri - cheie ai echipei sa isi anunte indisponibilitatea chiar in ziua filmarii.

O actiune comuna si responsabila va ajuta la stoparea mult mai rapida a pandemiei si la revenirea la activitatile normale.

Recomandam de asemenea ca proiectele ce implica filmari sa fie momentan regandite si orientate catre solutii de post-productie care pot fi implementate si in conditii de izolare a celor care lucreaza la proiect (atat la nivel de client, agentie cat si casa de productie).

Va multumim pentru intelegere si pentru actiunile dvstra din perioada urmatoare!

Semnatari:

STUDIOSET - Sorin Baican
PARCFILM - Tudor Hristescu
RELOAD FILM - Traian Ardac
MITRA FILM - Costin Rantes
MULTIMEDIA EST - Dragos Vilcu
ICON FILM - Andra Pandelescu
DIGITAL SPIRIT - Andrei Loghin
FAMILY FILM - Giuliano Doman

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related