Provocarea vedetelor: #IStayHomeFor

Provocarea vedetelor: #IStayHomeFor

Dacă stai în rând la market și simți cum cineva respiră nu departe de tine, tragi aer în piept și acolo îl ții, până nu trece omul mai departe. Află că nu funcționează așa coronavirusul. Deși, să-i explici una ca asta subconștientului, nu-i ușor. Poți să înveți, în schimb, să stai acasă, apelând la cavalerismul interior.

Un îndemn, în acest sens, l-au pornit brandurile, care prin diferite metode ne spun să păstrăm distanța când ieșim din casă sau, la modul ideal: să nu ieșim.

Și agenția McCann a pornit un challenge cu implicarea actorului Kevin Bacon, care vrea să pună în practică teoria celor șase strângeri de mână, ca mesajul lui să ajungă în casele tuturor. Kevin ne îndeamnă să facem o postare pe rețelele sociale, cu hashtag-ul #IStayHomeFor și să provocăm alte șase persoane, printr-un tag, să facă la fel. Cât de egoistă ar fi firea umană, există un mușchetar în fiecare din noi, care vrea să facă (sau nu) chestii în numele cuiva, de dragul cuiva. 

Teoria asta funcționa încă de când nici nu existau părinții internetului. Acum printr-un singur share ajungi la zeci, sute și mii de oameni.

Cu cât mai viral va ajunge îndemnul, cu atât mai mulți vor fi în siguranță. Lanțul a început deja să se formeze și provocării s-au alăturat mai multe celebrități:

Elton John

 

 

David Beckham

 

 

Brandi Carlile

 

 

Demi Lovato

 

Sam Smith

 

Ashley Graham

 

Bebe Rexha

 

Cât se mai adună lumea, transmitem și noi mai departe mesajul. Stați acasă, oameni buni, dacă nu pentru sănătatea voastră, atunci pentru siguranța celor dragi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related