Cursurile online ale Școlii de Produs Digital, cu experți din Germania și afiliați ai MIT

Cursurile online ale Școlii de Produs Digital, cu experți din Germania și afiliați ai MIT

Începând cu 1 Aprilie, cursurile de product design & development din cadrul Craft Product School, prima școală de inovație de produs din România, se vor desfășura online.

Ce cuprinde curriculum-ul școlii?

1. Trenduri din piață și inovație
Cum să generezi idei de business noi, cum s-au schimbat modele de business în ultimii ani

2. Descoperirea unei probleme
Cum găsesc o problemă care merită rezolvată? Cum vorbesc cu utilizatorii? Procesul lean de dezvoltare a produsului.

3. Tehnici de ideație și de brainstoming
Cum pot dezvolta, valida, rafina ideile mele, pentru a construi pentru product-market fit?

4. Prototipare rapidă
Ce este un MVP? Cum pot crea un MVP? Cum creez un prototip de bază și cum colectez feedback-ul utilizatorilor?

5. Metrici
Cum aleg valorile metrice corecte? Ce înseamnă să implici utilizatorii? Ce este modelul Hooked?

6. Achiziția clientului
În ce etapă a proiectului mă aflu? Pre sau post market fit? Ce este modelul AARRR?

 

Incluziune și etică în produsul digital sau Creative AI

În plus, cursanții vor avea ocazia să exploreze subiecte precum Incluziunea în design-ul de produs digital, Etica în dezvoltarea produsului digital, sau Creativitatea în Inteligența Artificială, susținute de experți ai Școlii de Produs Digital din Germania sau afiliați ai MIT.

 

Format

Formatul workshop-urilor este foarte mult bazat pe practică, participanții urmând să lucreze în grup, pe o problemă descoperită chiar de ei. Nu este nevoie să ai deja o idee de produs, vei învăța cum să generezi idei de produse chiar aici și tehnici de brainstorming pentru acasă.

Workshop-ul va cuprinde un număr redus de participanți, pentru a facilita o pregătire mai atentă și mai îndeaproape a acestora.

După finalizarea workshop-ului, participanții vor avea acces la întreaga comunitate de product specialists, acces la mentorii care vor interveni pe parcursul școlii și la webinarii viitoare.

 

Cui sunt adresate cursurile Craft Product School?

Cursurile sunt adresate software developerilor care vor să-și dezvolte abilitățile de product management sau de business, designerilor, creativilor, marketer-ilor care vor să exploreze crearea și dezvoltarea de produs digital, product developer-ilor sau product manager-ilor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniu, sau profesioniștilor din orice alt domeniu care doresc să învețe cum să dezvolte un produs digital de la zero, care își doresc să avanseze în carieră sau să-și înceapă un business.

 

De ce este important pentru un creativ să cunoască dezvoltarea de produs digital?

Procesul de dezvoltare a unui produs este un proces creativ. Obiectivul oricărui proiect de product development este acela de a dezvolta un produs eficient, precum și de a crea o conexiune emoțională cu utilizatorii. O experiență plăcută a utilizatorului produsului este în mare parte rezultatul unui proces creativ de dezvoltare a produsului. Acest lucru se aplică în egală măsură atât produselor fizice, cât și digitale, inclusiv aplicațiilor software.

 

De ce tocmai o educație de produs digital?

Pentru că este educația viitorului, combinând tehnologia cu business-ul și design-ul. Cei care au abilități de product design & development sunt mai bine pregătiți pentru antreprenoriat sau pentru o poziție de conducere în software management, design sau creative direction.

 

“Skill-ul de concepere și dezvoltare a unui produs digital ar fi de mare ajutor unui creativ care are o mie de idei, dar nu știe exact cum să le pună în practică. Dar și unui software engineer cu skill-uri de execuție, căruia îi lipsesc abilitățile de design thinking sau product marketing. Iar aici intervine Craft, sau cum să creezi produse digitale, noul meșteșug al zilelor noastre.

Acest modul de cursuri susținut în întregime online este o evoluție firească pe care o programasem de mai mult timp, chiar înainte de propagarea virusului. Practic, acum am fost și mai motivați să pornim cursurile online, având în vedere că sunt mulți cei care vor să-și ocupe timpul acasă prin a se dezvolta profesional.”, Andra Bria (Craft Product School).

 

Cum mă înscriu?

Înscrierile au loc în perioada 25 martie- 1 aprilie 2020, costul de înscriere fiind 130 eur per modul.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related