Plătește chiria unui #ActorIndependent. Arta nu ar trebui să fie un lux în vremuri de criză

Plătește chiria unui #ActorIndependent. Arta nu ar trebui să fie un lux în vremuri de criză

Stăm acasă, gătim și mâncăm mult, consumăm griji și frici online, antrenăm disciplina și încercăm să ne menținem echilibrul. Iar filmele, serialele, cărțile, muzica sunt aproape. Și lărgesc granițele strâmte ale izolării. Ne ajută sa facem iar parte din lume. Paradoxal cum, în vremuri de criză, arta știe cel mai bine să ne aline, dar artiștii rămân fără venituri. Așa a apărut campania #ActorIndependent: din dorința actorilor cu contract de a-i sprijini pe cei independenți.

Atunci când nu joaca, un actor independent nu câștigă. Nu doar în timpul unei pandemii, ci oricând. Dacă e răcit, operat de apendicită, dacă a născut, a avut un accident sau a plecat la țară să-și îngroape un părinte, un actor independent nu câștigă, explică Șerban Pavlu

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Aurelian Nicolae
acum 4 ani
Bai voua nu va e rusine? Sunteti ditamai oamenii! Reprofilati-va, adaptati-va. Faceti spectacole online, faceti-va soferi de taxi, inrolati-va ca paramedici sau ceva, sunteti penibili!


Branded


Related