Sensul vieții poartă pantofi

Sensul vieții poartă pantofi

Geneza. Motivul bibliei. Ciclul vieții. Și o pereche de încălțăminte. Ce legătură au toate acestea? Publicitatea! Doar ea le poate aduna atât de matematic, atât de poetic, pe toate la un loc. Yatay, o companie italiană care produce încălțăminte eco, o ia pe-o cale, așa, mai filosofică, în speranța să fie auzită. Cu un mesaj copleșitor, transmis cu ajutorul unei voci profetice, cu un Adam și o Evă așa cum știm cu toții că ar fi fost, și lumini care se prelevă frumos în toată această aniversare a vieții, Yatay solicită o trezire colectivă. Cică putem rezista, dacă vom sta în picioare, doar atunci vom găsi calea spre armonie.

Creat sub umbrela agenției de publicitate Avocad Film Studio din Milano, ad-ul reprezintă un manifest, al cărui scop este să arunce lumină asupra amenințării enorme cu care se confruntă în prezent lumea.

Haterii ar spune, că în loc să promoveze statul în casă, ei își promovează ceea ce te scoate afară. Nouă, însă, ne-a plăcut. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded