Artiștii și content creatorii din Tik Tok s-au unit pentru TikTok HomeBall – maratonul de live streaming

Artiștii și content creatorii din Tik Tok s-au unit pentru TikTok HomeBall – maratonul de live streaming

Smiley, Andra, Ruby, Mira, Alex Velea, JO, Andreea Balan, Lino Golden, Feli, Liviu Teodorescu, Nosfe, Speak, Nicole Cherry, Maximilian Ioan, Mario Fresh, Lora, Sore, Keed (Satra B.E.N.Z.) și Jador sunt doar câteva dintre numele alături de care publicul se poate distra live, pe TikTok în perioada 3-10 aprilie.

În această perioadă în care veștile rele au circulat mai repede ca cele bune, industria muzicală românească și content creatorii din România și-au unit forțele pentru a aduce zâmbete într-un eveniment inedit: maratonul de livestreaming.

Urmăritorii și fanii artistilor și creatorilor de continut din TikTok vor putea să urmărescă LIVE, pe TikTok, pe oricare din artistii preferati  din programul maratonului live, să le asculte piesele, să învețe mișcările, dansurile și tranzițiile, să pună întrebări.

Astfel, cei peste 70 de artiști și content creatori ai momentului vor fi mai aproape de fanii și urmăritorii lor, prin muzică, sesiuni de Q&A și multe activități fun ce pot fi puse în practică acasă în această perioadă de autoizolare.

Cei care vor să se distreze în  #HomeBall, să cânte alături de artistul preferat, să danseze pe cel mai tare mix, să afle insights despre content creatori în timp ce aceștia fac fitness, tutoriale sau chiar gătesc, o pot face doar din aplicația TikTok, disponibilă pe Android și iOS.

Pe perioada evenimentului activ, în platforma este și challenge-ul dedicat maratonului, în care userii se pot alătura încărcând clipuri video sub hastag-ul dedicat, cel de #homeball.

Maratonul de Livestream-uri are loc în fiecare zi, de la ora 15:30 la 23:00, începând cu data de 3 aprilie și până pe 10 aprilie, și poate fi vizionat doar pe TikTok, in cele 8 zile de fun și muzică pentru utilizatorii platformei.

TikTok HomeBall este organizat de către TikTok România în parteneriat cu Cat Music, Roton, MediaPro Music, Universal Music Romania, HaHaHa Production, Golden Boy Society, DeMoga Music, Mattman Music, W Talent Management Hub, Squad, Seek Music, PugLife Entertainment și Virgin Radio Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related