Exercitiu de optimism. Intreaga fatada a unui bloc devine ecran de proiectie pentru sport cu personaje imaginare

Exercitiu de optimism. Intreaga fatada a unui bloc devine ecran de proiectie pentru sport cu personaje imaginare

In seara asta orasul face miscare. Nu e vorba de jocul de glezne pe care l-am observat in supermarketuri si la cozile de la Obor, ci efectiv despre sport. Desi e un proiect participativ, distantarea sociala se respecta. One Night Gallery, Aural Eye, Urban Monkey si Alina Bohoru au pus la cale un work out session in care isi propun sa ne ridice moralul, sa ne flexeze muschiul optimismului si sa ne puna la treaba. Fiecare la saltea lui, programul incepe la 21:00 fix. 

Nu e o sedinta de yoga obisnuita sau un curs online de fitness pe instagram sau pe zoom. One Night Gallery iti propune o ora de miscare inedita. Intreaga fatada a unui bloc devine ecran pentru proiectie, asa ca cei care locuiesc vis-a-vis sau in zona vor putea vedea in marime reala personajele imaginate de artista Alina Bohoru si mai ales miscarile pe care va propun sa le faceti impreuna. Ceilalti le pot urmari live pe paginile de Facebook One Night Gallery  si Urban Monkey.
Artista Alina Bohoru si Mihai Semciuc, de la Urban Monkey, povestesc mai multe despre acest proiect. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related