Salutul ursuleților

Salutul ursuleților

Știi că dacă vezi un ursuleț de pluș, va fi bine. Și dacă vezi mai mulți, salutând de la ferestre, e deja o petrecere. Pare inutil sau prea puțin în această perioadă, poate chiar absurd, dar nu poți rămâne supărat prea mult timp în timp ce te uiți la niște ursuleți de pluș. Pe timp de pandemie, părinții și copiii din lumea întreagă, ba chiar și niște adulți plictisiți, au pornit vânătoarea ursuleților de pluș. Mișcarea a ajuns și în Noua Zeelandă, unde The Warehouse, cu ajutorul agenției DDB din Noua Zeelandă, le-a dedicat un spot simplu.

 Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern a participat și ea la salutul pufos. Și alți mii de oameni, din diferite părți ale globului:

Si daca nu ne putem plimba, macar la ursuleti din lumea intreaga sa privim. Mai multe nasuri de plus, pe grupul de Facebook. Cât timp mai e loc de joaca, în ciuda oboselii si a inertiei, va fi bine. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related