Ziua de nastere poate fi donata, nu doar sarbatorita

Ziua de nastere poate fi donata, nu doar sarbatorita

Zilele de nastere sunt facute din SMS-uri pe care le citesti la prima ora a diminetii, de la prieteni care insista sa iti arate ca tin mai mult la tine si ti-au trimis mesaje la 00:01, din felul diferit in care te uiti in oglinda si incerci sa vezi daca te-ai schimbat peste noapte, din analize prea putin obiective asupra trecutului, si un pic de bucurie naiva. E una din conventiile acelea gratuite si bune pe care le-a inventat omenirea. 

Inainte, o sarbatoreai pe bune, acum doar online, pentru ca e carantina. Dar tot poti sa primesti cadouri. De la prietenii care tin mai mult la tine si ti le trimit prin curier. Din asta sunt facute zilele de nastere. Dar din ce esti facut tu? 

GalantOm crede ca poti fi facut din mai mult, daca alegi sa iti donezi ziua de nastere, sau chiar de nume. Adica sa alegi o cauza in care crezi de pe platforma lor si sa iti incurajezi prietenii sa doneze pentru ea, in loc sa iti ia tie cadou.

Campania, semnata de Jazz Communication, are un spot desprins parca din picturile lui Hieronimus Bosch:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related