Andra, preferata publicului sub 18 ani din România

Andra, preferata publicului sub 18 ani din România

Este prima artistă din România câștigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards.

Copiii și adolescenții din România au decis: Andra este cea mai iubită artistă! Ea primit premiul pentru „Cel mai iubit star românesc” la faimoasa gală Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment din lume dedicat copiilor. Andra a câștigat cu peste 50% din voturile publicului minor, lăsând mult în urmă ceilalți nominalizați: Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes.

 

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet! Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a spus Andra când a primit vestea că este marea  câștigătoare.

2020 este primul an în care artiști din România au fost nominalizați la acest prestigios eveniment aflat la a 32-a ediție. Premierea urma să aibă loc în Los Angeles, unde Andra ar fi urcat pe scenă pentru a primi trofeul, dar, din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat și gala s-a transformat într-unul exclusiv online.

Printre artiștii câștigători la premiile decernate de copii și adolescenți în SUA s-au numărat de-a lungul timpului Maroon 5, Ariana Grande, Selena Gomez sau Justin Bieber. De asemenea, în ultimii ani, s-au acordat premii și în alte țări precum Canada, Mexic sau Argentina.

Andra este urmărită și susținută de o comunitate activă și foarte entuziastă care însumează peste 6,5 milioane de fani pe toate canalele de social media (Facebook, Instagram, Youtube și, desigur, TikTok, preferatul copiilor). Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos și înregistrând milioane de vizualizări online. Videoclipul „Vina mea” are acum, la două luni de la lansare, peste 9 milioane de vizualizări pe Youtube, iar noua ei colaborare cu Puya și Guz, “Dorul” a depășit jumătate de milion de vizualizări în primele 12 de ore.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related