Rockit Conference revine cu o nouă ediție într-un format exclusiv online

Rockit Conference revine cu o nouă ediție într-un format exclusiv online

Una dintre cele mai apreciate conferințe digitale regionale, Rockit Conference, revine în forță cu o nouă ediție, intitulată ”solutions for the new reality„. În perioada 8-9 mai, conferința se va desfășura într-un format nou, exclusiv online, pentru a găsi soluții în cadrul comunității sale la cele mai recente provocări digitale în mai multe domenii alături de cei mai tari experți naționali și internaționali.

A 9-a ediție Rockit Conference va avea loc în format live în care vor evolua aproape 40 de speakeri naționali ce s-au remarcat la nivel mondial, dar și invitați internaționali ce provoacă gândirea critică și creativitatea. Conferința online include o serie de discuții specializate pe opt verticale specializate cu speakeri grupați pe fiecare linie: comunicarea, creativitatea, producția de conținut, cultura tehnologică, antreprenoriatul social, viitorul educației, sănătatea și principiile de muncă în general.

Un eveniment de digital și tech cu speakeri-vedetă care vin să ofere un toolkit și soluții pentru afaceri și start-up-uri. Printre cei mai așteptați invitați se numără Dragoș Stanca (UPGRADE 100), Mariana Dahan (World Identity Network), Diana Stafie (Future Station), David Timiș (Brussels Shapers, College of Europe), Yurii Hladnkyi (Grape Ukraine) și mulți alți experți carismatici.

Fiecare categorie va avea câte un live per speaker în acces deschis tuturor participanților conferinței digitale, astfel experiența unui eveniment offline va fi transpusă pe cât se poate de aproape în experiența online. La fiecare secțiune vor evolua profesioniști remarcabili din peste 10 țări. 

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

Rockit Conference este organizat de catre Rockit Academy si Digital Communication Network cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related