Portofoliul Global Records se mărește cu nume sonore din industria muzicală românească: Alina Eremia, AMI, DJ Project, David Deejay, Viky Red

Portofoliul Global Records se mărește cu nume sonore din industria muzicală românească: Alina Eremia, AMI, DJ Project, David Deejay, Viky Red

Odată cu 2019, nume sonore din industria muzicală românească s-au alăturat artiștilor de succes din portofoliul Global Records. Alina Eremia, AMI, DJ Project David Deejay și Viky Red, artiști apreciați de public, cu un fanbase consolidat în timp, cu numeroase piese difuzate pe radio și TV sunt reprezentați de cel mai cool și fresh label de pe piața autohtonă, Global Records.

 

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or Without You”, urmat de piesa „Tu ești vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata țara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” și „Dulce amar” au rămas de referință. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”.

Cântăreață, compozitoare și actriță, Alina Eremia este combinația perfectă de artist. Mereu în fruntea clasamentelor și cu o dorință de a se reinventa ieșită din comun, artista a reușit să aibă în jurul ei o comunitate de fani care o susțin și o iubesc neîncetat.

„De când am început colaborarea cu Global, din prima zi, am făcut muzică alături de foarte mulți compozitori talentați de aici. Mi-a făcut extrem de multă plăcere să petrec tot timpul ăsta în studio și să evoluez din punct de vedere al scrierii compoziției muzicale în compania unor oameni care fac asta de mult timp și au deja multe hituri la activ”, a povestit Alina.

„Simt că există o evoluție, e un motiv de bucurie pentru mine. Am un vibe foarte bun în legătură cu asta, simt că am adunat mult conținut muzical. O să lansăm piesele rând pe rând, nu lăsăm nimic în sertar. Apreciez foarte mult că toți oamenii de la Global sunt puși pe treabă, nu pierd timpul - de-asta ne potrivim așa bine. Și eu sunt la fel de ambițioasă și îmi doresc să fac performanță, să spargem barierele” a mai declarat Alina.

 

AMI a intrat în atenția publicului datorită hit-ului „Trumpet Lights” și a vocii sale cu un timbru special. După această piesă, au urmat și alte proiecte ca „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica” sau „Somnu` nu mă ia”. Colaborările împreună cu Grasu XXL pentru piesele „Deja Vu” sau „3 lucruri” au  fost foarte iubite de fanii artistei. Îndrăgostită pentru totdeauna de vioară, instrumentul ei preferat, artista spune că, în următoarele proiecte, își dorește ca aceasta să fie mai prezentă în partea instrumentală.

„Colaborarea mea cu Global Records începe cu dreptul, iar prima piesa lansată împreună, “4 Camere”, se remarcă deja în clasamentele muzicale. Am găsit o echipă alături de care voi construi mai departe cariera mea artistică și alături de care îmi voi pune în aplicare și cele mai îndrăznețe visuri!”, a declarat AMI.

 

Trupa DJ Project este cu siguranță un proiect ce a marcat industria muzicală românească de-a lungul anilor. După mii de ore petrecute în studioul de înregistrări, 21 de piese lansate, dintre care șase s-au aflat pe prima poziție în topurile cu audiență națională, opt colaborări cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp, care au cuprins și turnee și concerte în opt țări și sute de mii de kilometri parcurși, călătorind spre spectacole, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance în România. Ei se pot lăuda cu piese care s-au bucurat de succes și dincolo de granițele țării. Piesa „Lumea ta”, semnată de Ministry of Sound, a fost relansată în engleză în toată lumea, după ce a ocupat locul 1 în topurile radiourilor din România pentru 40 de săptămâni consecutiv.

Spania ’99 este cel mai recent proiect semnat de Global Records, un rapper fresh care are deja o comunitate de fani consolidată.

În ceea ce privește producția muzicală, pe lângă Marco&Seba, Alex Cotoi, Costin Bodea, Quick, David Ciente, Viky Red și David Deejay completează cu sound-ul lor echipa de creatori de hituri.

 

Viky Red a compus și produs muzică pentru artiști de la noi, dar a și lansat piese pentru proiectul propriu Otherside.

„Sunt foarte bucuros că am devenit parte a echipei Global ca producător muzical. Mi-a plăcut mereu să experimentez, să caut, să creez lucruri noi, să progresez, iar aici mi s-a oferit ocazia să fac asta cel mai bine. Deja am început să lucrez și să fiu implicat în diverse proiecte Global pentru nume importante din industria muzicală de la noi, sunt nerăbdător să ajungă cât de curând la urechile voastre!”, a spus Viky Red.

 

David Deejay este unul dintre cei mai de succes producători din România care au semnat piese pentru AMI, Grasu XXL, 3rei Sud Est, Hi-Q, dar și pentru proiectul lui cu Dony, cunoscut și pe piața internațională, “Sexy Thing”, “So Bizarre”.

 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related