Dacă am spune ceea ce gândim cu adevărat pe Zoom

Dacă am spune ceea ce gândim cu adevărat pe Zoom

Într-o dezbatere pe Zoom, câștigă cel ce are o viteză mai mare de internet. Cei cu 5G-ul sunt marginalizați cu tot felul de campanii „anti” din această cauză. Știm noi. Hai să ne dăm voie să râdem, numai să nu fim sinceri până în extreme. Așa cum sunt cei trei inși din filmulețul realizat de agenția de creație „Don’t Panic” din Londra, care au imitat o întâlnire pe Zoom unde se și spune ceea ce se gândește. Brutal de hilar spotul. Mai ales că-i și adevărat într-o mare măsură. 

Industria abundă cu sfaturi despre cum să organizezi, să gestionezi un meeting online, despre cum să scoți maximum productivitate dintr-o astfel de întâlnire, despre cum să perfecționezi pitchingul virtual și multe altele. Iar această schiță scurtă de comedie a agenției „Don’t Panic” dă peste cap teoriile și sfaturile în privința unui call video de muncă util. Păi, dacă vrei să întărești productivitatea, scrie, omule. La câți introverți care nu vor să vorbească în fața camerelor sunt în industrie, ar trebui interzise prin lege aceste apeluri. E o nouă realitate, dar hai s-o luăm mai încetișor. Norocoși sunt cei care au inventat din timp că nu le lucrează camera video. Și telefonul e la reparație, daaa...

Conceptul a fost realizat și filmat în doar o săptămână de către echipa de creație, care și-ar fi dorit ca o astfel de mini-comedie să mai răcorească un pic creierele conectate la lucru 24 din 24. Noi spunem că le-a reușit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related