European Search Awards vine în România. Mai ai timp să te înscrii până pe 28 februarie

European Search Awards vine în România. Mai ai timp să te înscrii până pe 28 februarie

Cea mai importantă competiție europeană de PPC, SEO și Content Marketing va avea gala de premiere la Palatul Parlamentului din București, pe 14 mai. Agențiile și echipele in-house mai pot înscrie campanii în competiția European Search Awards până pe 28 februarie.

Evenimentul este deja o tradiție pentru cele mai bune agenții, campanii și profesioniști din industrie, și validează, an de an, excelența, inovația și profesionalismul din segmentul de search din Europa.

 

Organizatori: We Are Search, Don’t Panic și SEOmonitor

We are Search semnează integral premiile The Search Awards, competiții printre care se numără UK Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, US Search Awards și Global Search Awards.

Don’t Panic este unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente din Marea Britanie și totodată cel care este cunoscut în rândul publicului datorită reputației, a eticii și a credibilității.

SEOmonitor este sponsorul principal al European Search Awards. Aplicația cu același nume dezvoltată în România și folosită de specialiști din întreaga lume se autodefinește drept creator de soluții SEO care ajută agențiile să își concentreze proactiv eforturile pe lucrurile care contează.

 

Înscriere și desfășurare

European Search Awards deschide mai multe categorii și subcategorii de premii:

  • Campaign Awards (Best Use of Search – Retail / Ecommerce SEO & PPC, Best Use of Search B2B SEO & PPC, Best Local SEO Campaign, Best Low Budget PPC Campaign, Best Use of Content Marketing și multe altele)
  • Innovation / Software Awards (Best Software Innovation, Best SEO Software Suite, Best Search Software Tool etc.)
  • Agency / Team Awards (Best In-House Team, Best Small SEO Agency, Best Large Integrated Search Agency și altele)

Înscrierea este permisă tuturor companiilor și profesioniștilor care livrează campanii în Europa, până la data de 28 februarie 2020. Citește pe site-ul oficial al evenimentului lista completă a categoriilor, criteriile de jurizare și reperele din anii precedenți.

Procesul de jurizare se desfășoară ca panel, în două etape. Juriul este ales din rândul celor mai apreciați experți ai industriei. În ceea ce privește calendarul evenimentului, acesta va arăta astfel:

  • 28 februarie: termenul final pentru înscrierea participanților
  • 8 aprilie: prima sesiune de jurizare
  • 9 aprilie: anunțarea finaliștilor
  • 14 mai: decernarea premiilor

 

Decernarea premiilor European Search Awards 2020

Ediția din 2020 a European Search Awards se va desfășura în București, la Palatul Parlamentului, în data de 14 mai.

Agențiile și echipele in-house care vor să se înscrie în competiție pot completa formularul de înscriere de pe website-ul oficial până pe 28 februarie. Cei care vor să participe pentru a rămâne conectați cu ceea ce se întâmplă în industrie își pot achiziționa bilete de pe website-ul Don’t Panic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related