Cei care nu au avut acasă. Povestea clubului transformat în adăpost pentru oamenii străzii

Cei care nu au avut acasă. Povestea clubului transformat în adăpost pentru oamenii străzii

Dacă cei mai mulți dintre noi am citit în „Stați acasă!” o restricție, pentru unii mesajul a fost cel mult optimist: „Bine, bine, stăm acasă, dar cei care nu au casă unde vor sta pe perioada pandemiei?”. Așa sună intriga unei povești care a plecat de la Andrei Galescu - owner club 4 rooms, Vlad Lupu - owner restaurant Platinum și Alina Ariton - 24 fun Brasov și membru fondator Rotary Kronstadt, a primit câte o mână de ajutor din partea comunității și autorităților locale, în căutarea unui final fericit.

Acțiunea începe cu o vizită la primăria Brașovului, unde ideea de a transforma clubul 4 rooms în adăpost pentru oamenii străzii pe perioada panedemiei prinde contur. Continuă înapoi în club, unde în câteva zile s-au construit dușuri, s-a găsit și un restaurant prieten care să asigure mâncare voluntar și au apărut primele donații. În scurt timp au apărut și primii rezidenți ai clubului transformat în adăpost. Despre cum arată un efort de la și pentru comunitate și care e finalul fericit de reintegrare socială la care speră pentru rezidenții actuali ai clubului, povestește Alina Ariton.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related