B-24-Fun si Leo Burnett te invita sa iesi in oras

Agentia de publicitate Leo Burnett a dezvoltat o campanie integrata dedicata ghidului B-24Fun. Campania se deruleaza sub sloganul "De cand n-ai mai iesit din casa?" si cuprinde un spot Tv care va rula pe perioada verii la MTV si 3 machete de presa care vor aparea in Academia Catavencu, Playboy, National Geographic, Tabu, Aventuri la pescuit, Descopera, Ziarul Financiar, Ziua,Cotidianul, Evenimentul Zilei, ProTV Magazin, Promotor si Life Sport.

Bogdan Naumovici, Creative Director-Leo Burnett:" Spotul TV "Restaurantul" a fost realizat de catre Leo Burnett cu resurse minime. Bugetul initial nu prevazuse si productia unui spot TV, dar toata lumea a fost atat de indragostita de idee incat ne-am hotarat sa ne dam peste cap sa il facem. Asa ca de locatia de la Marriott a facut rost clientul, cei de la Leo Burnett si Starcom au alcatuit majoritatea figuratiei, spotul a fost regizat de Bogdan Naumovici si filmat de Sorin Serghiuta iar productia a apartinut Laurei Georgescu-Baron.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related