24-FUN si LaserMaxx Romania se aliaza impotriva timpului liber

24-FUN deruleaza o campanie curajoasa de recrutare. Nu pentru vreun job complex ci pentru testarile cu laser tag. "Viata e scurta, distreaza-te cat poti. Citeste 24-FUN in locuri publice si vei fi recrutat pentru testarile cu laser tag." avertizeaza 24-FUN.

Spontaneitate, entuziasm, pofta de viata si energie, gata oricand pentru distractie si provocari. Acesta este profilul cititorului de 24-FUN, apt sa faca parte dintr-o adevarata oaste urbana si sa faca fata unei infruntari cu laser tag in orice moment. 24-FUN vrea sa verifice vigilenta ostenilor sai si de aceea ii si pune la incercare, joi si vineri (5-6 iulie) in incinta terasei La motoare. 4 recrutori vor aborda la intamplare persoane care isi savureaza linistite bauturile, vor verifica daca au revista asupra lor si ii vor duce cu 3 masini de teren de la 4&4 Mania la LaserMaxx. Pe langa faptul ca se distreaza, se plimba cu masini de offroad participantii mai castiga si super premii de la Gameloft.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related