Tablourile românești ale izolării

Tablourile românești ale izolării

Izolarea trece. Galeriile virtuale rămân în vecii vecilor. Sau până n-or apărea conspiraționiștii cu „dovezi clare” că era internetului tot are sfârșit. Și nu vom mai vedea lumina online-ului. Ne-am imaginat și mai că am lua și noi camera să imităm „Țipătul”. Ar arăta foarte natural. Drept că ne-ar plăcea și nouă să strigăm de afară. Așa cum a simțit Munch.

Dar cât ne mai ține, haideți să lăsăm arta în voia ei. Cu un ecou târziu, îndemnul de a ne transforma în capodopere a ajuns și la urechile românilor, la inițiativa Ioanei Nicolescu. Creatorii noștri au răspuns provocării, adaptând-o la agenda națională a săptămânii: izolarea trece, arta rămâne. Și cu un hashtag ce reflectă numai bine starea generală a zilelor lungi de carantină - #ramantablou.

Să găsim așadar loc de-o expoziție mare cu oameni care sărbătoresc apusul izolării. Cu imaginație, cu pisici, cu chitară, cu genți pe cap, cu haine pe jos, întinși pe pat sau în picioare cu priviri burgheze. Avem de toate.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nu se mai învârte nimeni în morminte, stați fără griji. Că artiștii din toate timpurile înțeleg umorul. S-au plictisit și ei la vremea lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related