Ioana Nicolescu: Fă rai din ce ai și nu uita să râzi

Ioana Nicolescu: Fă rai din ce ai și nu uita să râzi

Atenție, biografie lungă. Noi nu suntem vinovați, de vină e Ioana Nicolescu, ce nu stă niciodată locului, că nu-i dă voie spiritul ei care știe să conjuge ideile de la condițional-optativ, la timpul prezent. Să nu spuneți că nu v-am prevenit: Luxury Consultant în domeniul fashion & design, cu o experiență de peste 15 ani în modă și lux la Paris, unde a lucrat pentru branduri precum Dior, Prada sau Comme des Garcons; Fashion Contributor în România pentru reviste ca Elle, Marie Claire sau Harper’s Bazaar; Fashion Editor pentru Forbes Life; antreprenoare și creatoarea Code Noir Style, un „caiet” virtual de trend forecasting și lifestyle. Și o artistă care-și îndreaptă creativitatea în multe și diferite proiecte sociale, cum ar fi #CismigiuMonAmour – o inițiativă de ocrotire a spiritului autentic al Grădinii Cișmigiu, creată drept replică la proiectul de restaurare peisagistică al Primăriei Capitalei sau #RamanTablou – un challenge devenit viral, care îndemna oamenii ce stăteau cuminți în izolare, să-și antreneze imaginația. În rezultat avem un ditamai muzeu al artistismului românesc, care a trebuit să iasă online, măcar, dacă din casă nu era voie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related