Peste 430,000 de persoane au participat la primul concert al Andrei după pandemie: show pe o scenă virtuală

Peste 430,000 de persoane au participat la primul concert al Andrei după pandemie: show pe o scenă virtuală

Andra le-a făcut o surpriză fanilor! În zi de sărbătoare, pe 1 Iunie, și-a invitat comunitatea la primul ei concert după 3 luni: un spectacol de 45 de minute pe o scenă virtuală. Concertul a fost postat pe contul ei de Facebook de la ora 20:00. Artista a interpretat 10 dintre cele mai iubite cântece ale ei, inclusiv ultimele single-uri, Vina mea și Dorul, dar și câteva piese din folclorul românesc pentru iubitorii spectacolului “Tradițional”.

 

 

Entuziasmul cu care fanii au primit acest spectacol a fost copleșitor: după 16 ore, postarea avea un reach de peste 1,100,000 de persoane, peste 7,100 de comentarii și mai mult de 20,000 de reacții. Numărul vizualizărilor a depășit 430,000.

Pentru a simți feedback-ul utilizatorilor, Andra le-a transmis live mesaje pe ecrane și a menținut permanent dialogul cu ei.

 

"Aveam nevoie cu toții de acest concert, și voi, dar și noi. Ne este foarte dor să urcăm pe scenă și să simțim bucuria voastră de a asculta muzică. Acest concert este felul meu de a vă încuraja, de a vă transmite că sunt pregătită să organizez un concert pe o scenă reală imediat ce acest lucru va fi posibil și vom fi în siguranță.", a declarat Andra.

Trupa ei, care o însoțește la toate concertele, a ajutat-o pe Andra să redea online atmosfera plină de energie de la concertele din realitate. Echipa implicată în realizarea acestui concert virtual a fost formată din muzicieni, dar și tehnicieni, sunetiști, graficieni și specialiști în make-up și hairstyle

Concertul a fost posibil prin platforma ireal.ro, o platforma digitală care găzduiește concerte și alte evenimente, iar utilizatorii se pot bucura de o experiență cât mai autentică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related