ireal.ro a rescris regulile entertainmentului, cu primul maraton virtual de show-uri și cu primul concert full Andra, în realitate mixtă

ireal.ro a rescris regulile entertainmentului, cu primul maraton virtual de show-uri și cu primul concert full Andra, în realitate mixtă

Ireal.ro, prima platformă de realitate virtuală mixtă, a strâns peste 25.000 de oameni în primul eveniment virtual și primul full concert în realitate mixtă, alături de Andra. Timp de 7 ore și jumătate, Feli, Liviu Teodorescu, Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Nicole Cherry, Jo, Juno, Florian Rus, Mimi, Emil Rengle, Cristina Almășan, Eneli, Robi Ibitoye, Gașca Zurli, Andra Gogan și DMG Crew, au făcut cântat live și au comunicat cu fanii lor în cadrul chat-urilor private. ProFM a încheiat seara cu un LIVE Afterparty care a marcat cu succes o zi de muzică și show.

 

"Scriem istorie" , este sintagma pe care au abordat-o organizatorii pentru a descrie primul Netshow și primul maraton de show-uri online al ireal.ro. Pentru o zi, ireal.ro a devenit o televiziune interactivă, oferindu-le participanților mai multe soluții de interactivitate. Favoritele fanilor au fost interactivitatea DJ set-ului LIVE @Dj Antenna, în care puteau vota live piesa următoare, și chat-urile moderate de vedete, precum și concursurile live desfășurate pe chat, în timpul Netshow-ului.

 

Evenimentul a avut și o latură caritabilă prin intermediul Emag și a platformei online Emag.ro/donează , care a încurajat participanții să doneze cu un SMS la 8825, pentru că țara încă nu s-a vindecat și mai e nevoie de noi. Un apel la conștientizare și o metodă de a ne bucura de entertainment live chiar și în aceste vremuri în care distanțarea socială este imperios necesară.

Ziua a început cu show-ul ofertit de Aqua Carpatica Kids, "Va fi bine!" , un show care a strâns vedetele preferate ale copiilor în primul circ virtual. Relitatea mixtă a făcut ca Fetița Zurli și Magicianul Robert Tudor să poată intra live în virtuală oferită de Aqua Carpatica Kids.

 

Concertul Andra, susținut de ireal.ro, Aqua Carpatica Kids și Tynmar a strâns cifre impresionante în mediul online. Desfășurat în același timp pe pagina de Facebook a artistei și pe platforma ireal.ro, concertul virtual a ajuns organic la peste 1.100.000 de oameni, cifre record atinse în doar 16 ore.

Netshow, prezentat de Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Sebastian Coțofană, Mădă Veve și Bianca Moga, a reunit o mulțime de artiști și vloggeri. Feli, Jo, Emil Rengle, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Mimi, Cristina Almășan, Jean Gavril și Florian Rus, sunt doar câțiva dintre artiștii care i-au ținut pe oameni în fața ecranelor timp de două ore.

 

ProFM a preluat lumea virtuală imediat după concertul Andrei. Virgil Batista și Greeg au făcut atmosferă alături de cei mai fresh DJ-i, pe frecvențele ProFM.

 

Surprinzătoare pentru toți au fost rapiditatea și ușurința cu care userii jonglau între platformele de social media și cele de conținut video, în cadrul show-ului de peste 7 ore. Peste 10.000 de oameni au distribuit momente, postări și imagini din cadrul show-ului.

Maratonul de 1 iunie vine după primul brunch digital by Loft și prima lansare virtuală a unui tractor John Deer by IPSO, ambele create prin intermediul platformei de producție virtuală ireal.ro .

Ireal.ro este prima platformă de mixed reality din România, care aduce realitatea virtuală mai aproape de oameni. Este alternativa perfectă pentru a lua parte la evenimentele preferate, de oriunde te-ai afla. Mai mult, aceasta poate fi interactivă și îi poate permite utilizatorului să comunice și să fie parte activă din show, fie prin intermediul avatarelor personalizate, fie prin mesajele transmise live, în timpul show-ului. Mai mult, vor avea acces la mai multe chat group-uri live derivate din chat groupul principal, în care vor putea cunoaște useri cu aceleași interese, preferințe sau hobby-uri.

Ireal.ro a pregătit și o soluție de live gaming, în care userii pot intra în lumea ireala și pot face acțiuni live în timpul show-ului, ca într-un joc video. Practic, vorbim de viitorul entertainmentului, cu soluții unice de marketing interactiv și instanțe de joc.

Platforma ireal.ro a fost creată de Marius Moga, împreună cu Sebastian Dobrincu, pentru a mixa UX -ul din entertainment real cu cel virtual și a deschide accesul la orice activare din zona tradițională de BTL (concerte, festivaluri, lansări de produse, conferințe publice și acte artistice și creative) în universul global, fără bariere de timp și spatiu, indiferent de condiții. Totodată, ireal.ro reprezintă un nou poligon de testare și implementare pentru branduri și companii în crearea de engagement, prin versatilitatea soluțiilor creative care pot fi implementate în timpul conectării pe ireal.ro .

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related