După PRIMUL brunch digital by Loft și prima lansare virtuală a unui tractor John Deer by IPSO, ireal.ro pregătește PRIMUL și CEL MAI MARE NETSHOW VIRTUAL de 1 iunie

După PRIMUL brunch digital by Loft și prima lansare virtuală a unui tractor John Deer by IPSO, ireal.ro pregătește PRIMUL și CEL MAI MARE NETSHOW VIRTUAL de 1 iunie

Ireal.ro, prima companie din România de realitate virtuală mixtă, se pregătește de primul show interactiv online, alături de Gașca Zurli, Liviu Teodorescu, Feli, Florian Rus, Jo, Juno, Nicole Cherry, Jean Gavril, Emil Rengle, Andra Gogan, Magicianul Robert Tudor, DeMoga Music Artists, Cristina Almășan, Nicoleta Nucă, Mimi, Marius Moga, Sebastian Dobrincu și mulți alții.

După petrecerea Loft, care a strâns peste 30.000 de vizionări, ireal.ro pregătește următoarea petrecere pe care poți să o iei cu tine oriunde vrei. Ziua de 1 iunie reunește patru tematici diferite de show, adaptate tuturor segmentelor de public.

Lumea ireal.ro se deschide pe 1 iunie începând cu ora 15:30, pe ireal.ro/djantena, cu un DJ Set interactiv asigurat de DJ Antena, în care ai șansa de a vota LIVE piesa următoare.

La ora 16, totul VA FI BINE pe Ireal.ro/VaFiBine! Gașca Zurli și Magicianul Robert Tudor îi așteaptă pe copii să ia parte la un live interactiv, într-un decor ireal plin de ghicitori. Magia și jocul se vor îmbina și, timp de o oră și jumătate, copiii vor putea vorbi cu personajele lor preferate.

De la ora 17:30, pe ireal.ro/dmgshow, veți putea vedea concertul DeMoga & Friends. Mark Azekko, Zadi, Irina Flow, Eneli, Norya, Tobi Ibitoye și Alexander Sambo vor face spectacol, timp în care fanii sunt invitați să doneze pentru cauzele care încă mai au nevoie de sprijinul nostru.

De la ora 18 începe NETSHOW, primul show online desfășurat în mixed reality, pe ireal.ro/NetShow. Jo, Emil Rengle, Juno, Feli, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Nicole Cherry, Florian Rus, Mimi, Nicoleta Nucă și Cristina Almășan vor presăra seara cu muzică bună, dans, râsete și provocări neobișnuite. Momentele vor fi prezentate de Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Coțofan și Veverița.

De la 21:00, PROFM devine epicentrul distracției și organizează cel mai tare party virtual! Hiturile curg nestingherite timp de două ore, alături de DJ-ii tăi preferați, pe care îi asculți pe frecvențele PROFM.

Așa că, pregătiți-va să-i urați bun venit viitorului, luând parte la primul maraton de entertainment virtual.

Ireal.ro este prima platformă de mixed reality din România, care aduce realitatea virtuală mai aproape de oameni. Este alternativa perfectă pentru a lua parte la evenimentele preferate, de oriunde te-ai afla. Mai mult, aceasta este interactivă și îi permite utilizatorului să comunice și să fie parte activă din show, fie prin intermediul avatarelor personalizate, fie prin mesajele transmise live, în timpul show-ului. Mai mult, vor avea acces la mai multe chat group-uri live derivate din chat groupul principal, în care vor putea cunoaște useri cu aceleași interese, preferințe sau hobby-uri.

Platforma ireal.ro a fost creată de Marius Moga, împreună cu Sebastian Dobrincu, pentru a mixa UX -ul din entertainment real cu cel virtual și a deschide accesul la orice activare din zona tradițională de BTL (concerte, festivaluri, lansări de produse, conferințe publice și acte artistice și creative) în universul global, fără bariere de timp și spatiu, indiferent de condiții. Totodată, ireal.ro reprezintă un nou poligon de testare și implementare pentru branduri și companii în crearea de engagement, prin versatilitatea soluțiilor creative care pot fi implementate în timpul conectării pe ireal.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related