F64 lansează VlogSpot, locul de joacă al creatorilor de conținut

F64 lansează VlogSpot, locul de joacă al creatorilor de conținut

S-a deschis noul loc de joacă al vloggerilor: studioul VlogSpot, în cadrul showroom-ului F64 de pe Bulevardul Unirii 45, București. Creatorii de conținut, aflați la început de drum sau experimentați, au acum ocazia de a testa cele mai performante echipamente audio-video înainte de achiziție, beneficiind și de suportul consultanților F64.

În contextul în care conținutul de calitate se concentrează tot mai mult în zona video, F64 vine în întâmpinarea creatorilor de conținut cu un spațiu generos, utilat cu camere foto-video performante, obiective, echipamente complexe de iluminare și înregistrare audio, cât și multe alte accesorii necesare realizării unui conținut audio-video de calitate.

Inițiativa VlogSpot by F64 are alături parteneri de încredere precum Nikon, Fujifilm, Sony, Canon și Panasonic care aduc aici cele mai performante echipamente și accesorii.

Dincolo de a oferi un spațiu de testare, VlogSpot by F64 este mai ales locul unde participanții vor primi îndrumări în legătură cu alegerea aparaturii potrivite și sfaturi despre cum pot monta și utiliza cât mai eficient echipamentele. Mai mult, vloggerii sau podcasterii vor avea posibilitatea de a înregistra un episod sau să îl transmită LIVE din studioul F64.

Cei care doresc să testeze echipamente în studioul VlogSpot trebuie să completeze acest formular, iar echipa F64 îi va contacta pe cei selectați în maxim o zi lucrătoare în vederea programării sesiunii de testare. Pentru asigurarea locurilor, fiecare participant își va alege un interval orar de 2 ore în care poate utiliza spațiul.

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: F64.ro. Cu o echipă de peste 150 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related