Asociația KinetoBebe demarează un proiect caritabil pentru a asigura 40 de burse de terapie lunar

Asociația KinetoBebe demarează un proiect caritabil pentru a asigura 40 de burse de terapie lunar

Asociația KinetoBebe relansează proiectul caritabil #10cuIubire, prin care își dorește să strângă lunar fondurile necesare pentru asigurarea a 40 de burse de terapie pentru copii cu patologie complexă. Aceștia au vârste cuprinse între 0 și 16 ani și vor beneficia de programe de recuperare care includ kinetoterapie, psihologie și logopedie.

Proiectul #10cu Iubire reunește lunar antreprenori, branduri și creatori de conținut care vor contribui la strângerea de fonduri necesare pentru asigurarea terapiilor pentru cel puțin 40 de copii în cadrul celor trei centre ale Asociației KinetoBebe. Lunar, 9 antreprenori și un creator de conținut vor primi titlul de super-erou pentru copiii-beneficiari ai programului. Participanții vor dona fie 10% din valoarea vânzărilor din perioada 1-10 ale fiecărei luni, fie 20% din impozitul pe profit al lunii anterioare. Suma minimă pe care Asociația își dorește să o strângă lunar este de 1.600 de euro.

 

"1 din 4 copii cu vârsta sub 1 an are nevoie de kinetoterapie, arată statisticile, iar mulți dintre părinții acestor copii nu-și permit astfel de terapii. Sunt multe cauze unde este exploatată latura emoțională a celor ce donează. Noi ne-am dorit să evităm această expunere a copiilor. Tocmai de aceea, am ales o abordare diferită pentru cei care iau parte la acest proiect, oferindu-le un alt fel de proiect, în care brandurile primesc vizibilitate în fața unei audiențe relevante și active, iar copiii primesc fondurile necesare pentru a-și continua terapia", a explicat Andreea Tamaș (fundraiser al Asociației KinetoBebe).

#10cuIubire a fost inițial lansat în luna martie, însă contextul social cauzat de Covid19 a împiedicat derularea proiectului așa cum a fost acesta gândit. Asociația își propune ca începând cu luna august să fie reluat, astfel încât, cu aportul celorlalte proiecte caritabile derulate, să poată crește numărul beneficiarilor burselor de terapie. Printre primii donatori din cadrul programului se numără Domeniul Bogdan, brand partener care va fi super-erou al lunii august în cadrul #10cuIubire, alături de magazinul de cadouri personalizate Ruvix și magazinul online de materiale de construcții VindemIeftin.ro.

 

"Ne bucurăm deja de suportul unor parteneri vechi ai Asociației, cum este Domeniul Bogdan, și sperăm să atragem cât mai mulți oameni de afaceri care să empatizeze cu programele noastre. Acești parteneri de încredere de la Domeniul Bogdan au reușit să ne fie aproape la foarte multe ediții ale evenimentelor caritabile, să organizeze în această perioadă dificilă o degustare de vinuri online în beneficiul Asociației și chiar există la ei pe site un pachet special de vinuri KinetoBebe. Implicarea în proiecte sociale este esențială pentru orice anteprenor și aduce bucurie atât beneficiarilor, cât și celor care dăruiesc", a mai precizat Andreea Tamaș.

 

În paralel cu #10cuIubire, Asociația KinetoBebe derulează și alte proiecte care să susțină atât bursele de terapie, cât și alte proiecte sociale. Din luna aprilie, activitatea caritabilă a Asociației a fost susținută prin proiectul Bine de purtat – Bazar caritabil (derulat prin intermediul Facebook), lansat în contextul pandemic care a făcut imposibilă derularea proiectelor offline consacrate, cum ar fi Cooking Charity – workshopuri de cooking alături de chefi celebri, Dăruiește ziua ta – petrecere caritabilă și multe altele.

În perioada stării de urgență, Asociația KinetoBebe a inițiat și derulat programe care să-i ajute pe copii, indiferent dacă erau pacienți ai KinetoBebe sau nu. #Facem_sport_acasă este un program de exerciții fizice destinat celor mici și a fost accesat de mii de părinți și copii din toată țara. De asemenea, pentru copiii cu dizabilități sau deficiențe a fost înființat KinetoTel – un serviciu de consultanță gratuit, iar în continuare terapeuții și specialiștii KinetoBebe organizează webinarii gratuite pentru părinți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related