Atelierele ILBAH lanseaza cursuri de IT – App & Web Development

Atelierele ILBAH lanseaza cursuri de IT – App & Web Development

Atelierele ILBAH, scoala ce organizeaza cursuri de calificare si formare profesionala autorizate inca din 2012, cu un portofoliu ce detine in prezent un numar de aproximativ 40 de cursuri din diverse domenii de specializare precum: fashion, beauty, cooking, design, business&management si multe altele, vine cu noi provocari pentru cei ce isi doresc sa isi depaseasca propriile bariere.

Cel mai nou curs ce va face parte incepand din aceasta luna din lista cursurilor ce pot fi urmate in cadrul scolii, se adreseaza de aceasta data celor interesati de domeniul IT, mai exact din aria de App&Web Development. Vorbim asadar despre un prim pas de pregatire pentru un domeniu complex, in continua schimbare, cu nenumarate beneficii pentru cei ce ajung sa profeseze.

Un domeniu ce la prima vedere ar putea suna complicat pentru multi dintre noi, in special daca vorbim despre o reconversie profesionala, insa cu un potential ce atrage din ce in ce mai multi pasionati. Structura cursului este gandita astfel incat sa se potriveasca persoanelor aflate la inceput de drum in acest domeniu sau celor ce vor sa iti imbunatateasca anumite cunostinte pe care le detin.

Se va pune accent pe imbinarea eficienta a informatiilor teoretice cu partea practica, astfel incat bagajul de cunostinte cu care studentii vor ramane dupa sustinerea examenului final, sa fie unul cat mai complex.

Gama de cursuri IT pe care echipa de la Atelierele ILBAH le pune la dispozitie se impart in 3 categorii: front-end developer, back-end developer si full-stack developer ( ce include ambele categorii mentionate anterior). Fiecare curs dureaza 4 luni, asadar 8 luni – pentru cei ce opteaza pentru varianta full-stack, perioada in care viitorii cursanti vor dobandi toate cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru angajare, cursurile fiind totodata acreditate si recunoscute atat national cat si international. Acestea vor fi accesibile atat la sediile din Bucuresti si Cluj, cat si in format ONLINE – LIVE, pentru a acoperi in acest mod necesitatile si preferintele celor interesati.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related