[Voci online] Mihai Matei: Facebook-ul ăsta a devenit un tribunal informal în care se judecă diverse cauze pe bandă rulantă

[Voci online] Mihai Matei: Facebook-ul ăsta a devenit un tribunal informal în care se judecă diverse cauze pe bandă rulantă

Mihai Matei, antreprenor, activist și ONG –ist, se exprimă cu franchețe și umor pe Facebook. Nu a avut niciodată o strategie de conținut, așa cum scrie la ”manualul” de dezvoltare a unui brand personal online. De fapt, nici nu îl interesează acest aspect, ci doar să scrie onest despre teme actuale, ori să împartă povești și trăiri personale. 

”Peretele ăla al meu este un ghiveci cu de toate. Prietenii mi-au spus că ar trebui să fiu mai consistent, doar că resping aceste strategii. E contul meu și eu așa sunt. În fiecare zi mă gândesc să renunț. Mă obosește foarte tare furia cu care reacționăm la tema zilei. Facebook-ul ăsta a devenit un tribunal informal în care se judecă diverse cauze pe bandă rulantă. Cred că nu există soluții simple la nimic și atunci efortul de a judeca e inutil.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related