Indoiala dinaintea creatiei

Indoiala dinaintea creatiei

La inceput a fost indoiala. Este si va fi. Indoiala e primul trick din palaria creativilor, în timp ce nemesisul lor e blazarea, acceptarea lucrurilor asa cum sunt. WeTransfer, care se pozitioneaza ca o platforma ce pune la dispozitie comunitatii creative tool-uri pentru circulatia ideilor, a lansat o campanie cu focus pe provocarea status-quo-ului si pe imbratisarea indoielii ca punct de pornire in questurile creative. 

Actrita britanica Adwoa Akoto face un periplu printr-un diferite decoruri si stimuleaza o conversatie cu comunitatea creativa pornind de la tot ce e mai rau pe lumea asta, respectiv un review de 1 stea pentru destinatia turistica Machu Picchu. Daca se poata intampla asta, inseamna ca se poate intampla orice. Si-atunci, de ce sa nu folosim asta in folosul nostru? Deci, formula e indoieste-te/creeaza. Intre noi fie vorba, 2020 ajuta mult. Campania e semnata de Preacher. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related