ASER | Maratonul de experiențe din studenţia ta

ASER | Maratonul de experiențe din studenţia ta

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) dă start înscrierilor în comunitatea unde studenţia e la ea acasă. În perioada 28 septembrie - 11 octombrie, ia-ţi abonamentul pentru maratonul momentelor de neuitat ce îți vor transforma anii de facultate într-un serial în care tu ești personajul principal.

ASER este locul în care cele mai creative inițiative prind contur, așa că fii protagonistul în drumul tău spre succes . Experiența ASER te va ajuta să îţi găsești pasiunea și să o dezvolți într-un context autentic și plin de oportunități, în care vei primi informații valoroase de la specialişti din diferite domenii. Aici este locul în care vei lega prietenii pe viață și vei crea amintiri memorabile alături de ceilalți ASERişti. Studenția ta va deveni precum una despre care credeai că există doar în seriale.

În ASER vei avea șansa să realizezi, alături de alți tineri talentați și implicați, proiecte și evenimente cu un real impact asupra mediului economic studenţesc. Vei lua contact cu personaje importante din lumea business-ului și vei descoperi toate secretele ce stau la baza unor domenii precum: Marketing, PR, Logistics&Finance, HR, Sales, Organisational Culture, Dezvoltare Strategică, Project Management și Event Management. 

Ești pregătit să scrii cel mai autentic scenariu al studenției tale? ASER este locul potrivit în care să începi! Înscrie-te AICI până pe data de 11 octombrie și oferă-i studenției tale o doză de acțiune și dinamism!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related