Biciclim pentru Curaj de Ziua Galbenă

Biciclim pentru Curaj de Ziua Galbenă

Începutul lunii octombrie vine însoțit întotdeauna de multe emoții, dar și de o mare dorință de a celebra Ziua Galbenă, o zi dedicată curajului, supraviețuitorilor și tuturor persoanelor care zi de zi luptă pentru viață. 

Vrând ca și în acest an să marcăm această zi specială, am creat evenimentul “Biciclim pentru curaj”, o invitație la mișcare dedicată solidarității. Astfel, ne propunem ca oriunde ne-am afla, fie că alegem să pedalăm, pășim sau alergăm, să o facem pentru a fi solidari cu tinerii afectați de cancer. 

Traseul va fi unul special căci la final, acesta trebuie să aibă forma unei fundițe (panglica conștientizării) care simbolizează solidaritatea față de copiii, tinerii și adulții care acum luptă pentru a învinge.

Vă încurajăm ca pe 2 și 3 octombrie fie că pedalați, alegați sau vă plimbați, să marcați momentul de mișcare în formă de fundiță.

Care sunt pașii de urmat?
1.Descărcați de pe Google Play sau App Store orice aplicație Sport Tracker care să urmărească traseul pe care urmează să îl parcurgeți
2. Deschideți aplicația înainte de a începe traseul în formă de fundiță.
3. La finalul traseului realizați o captură de ecran care să surprindă funda
4. Postați pe Facebook sau Instagram captura de ecran cu hashtag-urile #ziuagalbena #biciclimpentrucuraj. Acesta este pagina evenimentului pe care de abia așteptăm să postăm poze cu participanții noștri, iar împreună să punem pe hartă solidaritatea.

I-am întrebat chiar pe cei care au învins cancerul, Temerarii, ce reprezintă pentru ei #ZiuaGalbenă.

Suntem și am fost în tot timpul acesta alături de copiii și adolescenții din spitale, iar pandemia nu ne-a împiedicat să gândim proiecte care să vină în întâmpinarea noilor lor nevoi.

Terapie prin VR, ce are drept scop punerea la dispoziția copiilor realitatea virtuală pentru a-i ajuta să se pregătească pentru ședințele de radioterapie, realizat cu sprijinul Fundației Vodafone România, Chat-ul Leului Curajos, o soluție digitală care propune o abordare personalizată a nevoilor pacienților oncopediatrici aflați în izolare, realizat alături de Mol și Cez Group, Moment de relaxare cu Leul Curajos, ce cuprinde trei videouri terapeutice prin intermediul cărora micuții  își pot însuși mecanisme de coping sănătoase – tehnici de mindfulness, de relaxare musculară și exerciții de respirație, dezvoltat alături de Novartis, sunt doar câteva dintre proiectele pe care le-am relizat în acest an dificil.

Această campanie de comunicare este susținută Fundația Comunitară Timișoara și de #ROBikeValley.

Ne puteți susține în continuare activitatea, trimițând prin SMS la 8844 textul CANCER făcând o donație de 2 euro lună de lună.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related