#NoBullshit: Echipa WOPA s-a mărit cu peste 800 de colegi noi

#NoBullshit: Echipa WOPA s-a mărit cu peste 800 de colegi noi

…doar că nu aveam loc cu toții la birou, așa că am încheiat un parteneriat vara aceasta cu FJSC – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, pentru a moderniza și dota Laboratorul de Publicitate al Facultății, în linie cu tendințele și necesitățile actuale ale studenților și învățământului academic de profil. În alte cuvinte, am transformat sala de curs într-un loc numai bun de Instagramat și de analizat atunci când ideile zboară pe pereți și sunt greu de prins pe foaia de parțial.

Astfel, începând cu luna octombrie 2020, studenții profilului Publicitate din cadrul FJSC vor putea studia în noul Laborator de Publicitate WOPA, un laborator inspirațional (și aspirational), complet modernizat, dotat și accesorizat de agenția de publicitate WOPA. Implicarea WOPA în acest demers a fost atât la nivel conceptual, agenția livrând atât ideile creative de amenajare și reconfigurare a spațiului, cât și la nivel de implementare, prin susținerea integrală a costurilor asociate modernizării. De nivelul emoțional nu mai spunem nimic, fotografiile arată de la sine că ne-am lăsat sufletul acolo. 

“Dincolo de latura sa funcțională, FJSC a avut de-a lungul timpului și un rol inspirațional și aspirațional, îndreptând numeroase generații de studenți spre carierele moderne din sfera comunicării și publicității. Prin parteneriatul privind amenajarea noului Laborator de Publicitate WOPA, continuăm această direcție și ne mândrim să demonstrăm că suntem o facultate unică, contemporană și care reușește să creeze o punte între latura academică și ceea ce vor întâlni studenții, după absolvirea facultății, în viața reală,” declară Conf. univ. dr. Antonio Momoc (Decanul Facultății de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării).   

 

“Amenajarea Laboratorului de Publicitate WOPA în cadrul FJSC este un de demers de responsabilitate socială al agenției pe care suntem mai mult decât bucuroși că l-am putut realiza, în plin context de pandemie. FJSC este una dintre instituțiile în care au învățat mulți dintre colegii noștri din agenție, iar <pe vremea noastră> tare ne-ar fi plăcut să avem un astfel de spațiu. Ne-am dorit și ne-a și ieșit un laborator super cool, în linie cu identitatea noastră de brand – “No-Bullshit Advertising”, care le va oferi studenților un flavour real despre ce și cum este publicitatea secolului 21. Așa cum arată și vizualurile folosite în amenajare, mesajul nostru către studenți este: Porcii nu zboară și Nu toată lumea are ochelari de cal.”, spune Costin Buta (Managing Director, WOPA).

 

Acest proiect este o continuare a parteneriatului stabilit în 2019 între WOPA și FJSC, prin care un număr de 20 studenți ai Facultății au putut participa la stagii de internship în cadrul agenției de publicitate.

 

“La FJSC derulăm continuu diferite parteneriate cu mediul privat, pentru că este o colaborare necesară și utilă ambelor părți. Pe de o parte, căutăm să implicăm mereu resursa umană academică în proiecte comerciale – pentru că reprezintă o sursă de know-how și research unică pe piață, iar pe de altă parte, să facem în permanență transfer și schimb de informații utile, care să îi angreneze pe studenții noștri încă din primii ani de studiu în realitățile mediului privat”, declară Lector univ. dr. Dan Niculae Podaru.

 

Prodecan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării

 

ECHIPA

Din partea WOPA:
Managing Director: Costin Buta
Senior Graphic Designer: Alexandru Lăzăreanu
Production Director: Tiberiu Palu
Production Coordinator: Bogdan Domnescu

Din partea FJSC:
Prodecan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării: Lector univ. dr. Dan Niculae Podaru

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related