Alegerile în SUA: voturi goale, Dumnezeu și poștași supărați

Alegerile în SUA: voturi goale, Dumnezeu și poștași supărați

Pentru a scrie un text despre orice, trebuie să intri cu trup și suflet în sensul mesajului, să simți ce simt personajele, să te pui în pielea lor. Așa am făcut și de această dată și… m-am dezbrăcat. Ei hai, nu mai credeți tot ce spun eu aici. Am glumit. Sau nu. V-am spus să nu mă credeți. În schimb, s-au dezbrăcat alții pentru a fi mai credibili.

Faceți niște exerciții de respirație, că-l veți vedea pe Hulk gol-goluț. Adică, pe Bruce Banner. Of, pardon - Mark Ruffalo. Și pe Sarah Silverman, Tiffany Hadish, Chris Rock, Amy Schumer, Chelsea Handler, Naomi Campbell și alte celebrități. Toate aceste dezgoliri pentru a atrage atenția asupra legilor care impun alegătorilor din 16 state să introducă buletinul de vot prin corespondență în două plicuri separate pentru a putea fi numărate.

Există riscul ca sute de mii de voturi prin poștă să nu fie validate, întrucât dacă buletinul de vot nu va fi introdus corect, va fi considerat „gol” și respins. Anunțul a fost creat de RepresentUs - aceeași organizație care a făcut spotul cu Putin și Kim Jong-un, unde cei doi îndeamnă americanii să voteze.

 

După ce anunța pe twitter că are de gând să candideze, iată că vedem și primul spot de campanie al lui Kanye West. E mult Dumnezeu acolo. Și multă credință. Și religie. Și ratinguri. Când credeam că e o glumă, Kanye spune un „Doamne ajută” și continuă să-și îndemne susținătorii să-i adauge numele pe buletinele de vot. Așa e la ei, poți câștiga niște alegeri, chiar dacă numele tău nici nu apare scris cu Sans-Serif pe buletin.

 

Ho, ho, ho, vă mai aduceți aminte de Newman din Seinfeld? Am mai avut întrebări retorice, dar asta-i preferata mea. Actorul a crescut, s-a mai maturizat, și de data asta îi dă bătăi de cap lui Trump.

Wayne Elliot Knight revine în rolul lui Newman, într-un spot care sprijină și el votul prin poștă, îndemnând alegătorii să voteze în orice circumstanțe și să aibă încredere în poștași. Spotul este invenția celor de la PACRONYM - cea mai mare campanie exclusiv digitală care și-a propus ca Trump să nu mai vadă vreodată pereții Casei Albe din interior.

N-avem concluzii de data asta. Rămân valabile cele pe care le spunem mereu: votul contează, democrația contează, Seinfeld - the best și (tot important) mai e puțin până la deadline-ul concursului "A New Now" Street Art Challenge by George. Hai, oameni creativi, vrem să vă cunoaștem numaidecât! Inspirație multă vouă și alegătorilor din SUA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related