SocialPedia 19: Lecții din pandemie cu Nicoleta Scarlat, Aluziva și psihologul Loredana Pecie

SocialPedia 19: Lecții din pandemie cu Nicoleta Scarlat, Aluziva și psihologul Loredana Pecie

După o pauză de șase luni, SocialPedia revine cu o nouă ediție, de data aceasta, online. Ediția a 19-a a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 22 octombrie, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, Alina Greavu, creator de conținut @ Aluziva, și Loredana Pecie, psiholog.

Trecem printr-o perioadă provocatoare, în care atât brandurile, cât și influencerii și oamenii care lucrează în social media trebuie să se reinventeze și să găsească noi metode de comunicare. Tranziția spre mediul online este din ce în ce mai evidentă, iar acest lucru vine și cu părți mai puțin bune: apar stresul, anxietatea și oboseala mentală, într-o industrie care s-a văzut nevoită să își schimbe abordarea.

Vom discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 19, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

- Cum s-au adaptat brandurile și influencerii la noua situație?
- Ce a adus această schimbare în strategiile de comunicare și, respectiv, de vânzare?
- Care sunt previziunile și planurile de business și comunicare pentru viitor?
- Cum trebuie să aibă grijă de sănătatea lor mentală specialiștii în digital, influencerii?
- Cum ne relaxăm, cum învățam să luăm pauze?
- Cum mai facem diferența dintre viața personală și viața profesională, în condițiile de work from home?

 

“Ultimele luni ne-au determinat pe toți să ne reconfigurăm traseul, fie că vorbim despre branduri, influenceri sau despre oamenii care lucrează în social media și digital. Toată această perioadă a venit cu multe schimbări, care și-au pus amprenta asupra noastră, într-un fel sau altul. Credem că este nevoie despre o discuție sinceră și deschisă, în care să povestim despre ce s-a întâmplat și despre cum ne putem adapta. De aceea, la finalul evenimentului am pregătit și un workshop susținut de un psiholog, care ne va da câteva tips&tricks despre cum putem gestiona toate emoțiile din ultima perioadă, apoi vom face câteva exerciții practice”, declară organizatorii evenimentului.

 

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, va susține o prezentare de tip studiu de caz despre strategia de comunicare a brandului în această perioadă dificilă.

Psihologul Loredana Pecie vorbește pe tema sănătății mentale a specialiștilor din comunicarea online, în cadrul unui workshop aplicat (exerciții de respirație, studii de caz și alte surprize).

Apoi Aluziva va continua apoi cu lecțiile pe care le-a învățat în această pandemie, ca influencer, mamă și om care privește cu optimism spre viitor.

Biletele sunt disponibile online.

 

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg
Nicoleta Scarlat spune despre ea că este "mama și tatăl salatei în România". Este parte din familia Eisberg de 18 ani și este Manager Vânzări de peste 13 ani. Ea este profesionistul care are grijă de tot ce iese din companie, fie că e vorba despre marfă sau informații. Crede că paza bună trece primejdia rea și vine la SocialPedia 19 pentru a ne povesti cum a trecut compania prin această pandemie și, mai ales, ce lecții a învățat. 

Alina Greavu, Content Creator @ Aluziva
Alina Greavu (31 ani) este fost jurnalist și actual creator de conținut axat pe activism social și parenting. Cu studii în comunicare, a început să scrie pe blog la 19 ani și la 20 de ani a avut și primul job în presă. A lucrat la mai multe reviste și televiziuni, urmând ca în 2018 să activeze în zona de online, pe YouTube și Instagram, sub numele Aluziva. Având trei copii, vorbește deschis despre experiența de mamă, abordează subiecte tabu și prezintă viață așa cum este, în ciuda presiunii de a arăta numai perfecțiune în social media. Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, abuzurile sexuale, situația învățământului românesc, comunitatea LGBT etc.

Loredana Pecie, Psiholog & Coach
Loredana Pecie este creatoarea conceptului de PsihoCoaching. Acesta îmbină eficient concepte și tehnici din psihoterapie, hipnoterapie și coaching în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia. Are două principii  după care își conduce cariera: să împărtășească din experiența ei cu lucrul asupra sănătății mentale și să ne sprijine în călătoria către viața pe care ne-o dorim. Primii pași îi vom face împreună la SocialPedia 19. 

 

Eveniment powered by KISS FM & sponsored by Eisberg.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related