Record: Alina Eremia in topul celor mai difuzate videoclipuri din Romania inainte de lansarea oficiala

Record: Alina Eremia in topul celor mai difuzate videoclipuri din Romania inainte de lansarea oficiala

Alina Eremia scrie istorie în industria muzicala romaneasa! Cel mai nou single al artistei, piesa "Noi", lansată pe 22 octombrie 2020, a intrat în Media Forest, topul care monitorizeaza difuzarile Radio si TV din Romania, înainte de a fi lansata oficial.

Conform Media Forest videoclipul piesei "Noi" a intrat direct pe locul 9 in topul celor mai difuzate videoclipuri din Romania cu 5 ore inainte de lansarea oficiala. Piesa, scrisa de catre Alina Eremia impreuna cu Alex Pelin, a facut furori si printre internauti si a starnit foarte multe reactii in mediul on-line. La finalul zilei, videoclipul piesei era pe locul 2 in topul celor mai difuzate videoclipuri muzicale din Romania avand un numar de 23 de difuzarii.

 

Piesa este acum disponibilă pe toate platformele de streaming, dar si pe canalul oficial de youtube al Alinei. Videoclipul are la baza o poveste inspirata dintr-o veche legenda japoneza in care oamenii sunt legati intre ei printr-o serie de fire rosii, iar atunci cand iti gasesti sufletul pereche ramane un singur fir.

 

Single-ul "Noi" are un puternic accent personal, plin de semnificație pentru artistă atât datorită mesajului, cât și datorită faptului că Edi, iubitul ei, este protagonistul videoclipului alături de ea.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din Romania avand milioane de fani pe toate platformele de socializare, iar melodiile ei aduna mereu milioane de vizualizari. Considerata de catre industria muzicala ca fiind una dintre vocile foarte bune, ea este cu siguranta si o indragista a brandurilor. Mai mult decât atât, la începutul anului 2021 Alina Eremia se pregateste sa lanseze al doilea album din cariera.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related