Cele mai ascultate piese românești în 2019 poartă semnătura Global Records

Cele mai ascultate piese românești în 2019 poartă semnătura Global Records

Artiștii Global Records au peste 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Anul 2019 a fost unul plin de provocări, realizări și foarte multă muzică bună pentru Global Records. Label-ul a reușit, încă o dată, să ofere atât pe plan local, dar și internațional, conținut video, audio și entertainment de calitate.  

 

Global Records în 2019

  • piesele Global Records - #1 pentru 29 de săptămâni la radiourile din România
  • piesele Global Records au fost ascultate de peste 1,8 miliarde de ori pe YouTube
  • rețeaua de YouTube Global are peste 10,2 milioane de subscribers
  • peste 100 milioane streams pe Spotify și Apple Music numai anul acesta
  • peste 142 milioane de vizualizări și mai mult de 160.000 de video-uri urcate pe TikTok în cadrul campaniilor Global Records
  • peste 1 milion reach la postările de pe contul Global Records de Instagram în 2019
  • peste 130 de lansări
  • peste 100 de videoclipuri filmate
  • turnee (Delia, Irina Rimes, 5gang) și concerte sold-out încă de la anunțarea punerii în vânzare a biletelor

Piesele lansate în acest an de artiștii Global Records au avut rezultate impresionante în afara țării, s-au auzit la radiouri din țară, unde au fost în topuri, dar și la radiouri din străinătate, din țări precum Franța, Statele Unite ale Americii, Mexic, Turcia, Belgia, Rusia, Bulgaria, Anglia, Italia, Brazilia, Argentina, Germania.

  • VANOTEK a primit discul de platină în Rusia & CIS pentru piesa „Tell me who”.
  • Minelli – „Mariolla” a fost #1 pe cel mai mare radio din Rusia și redată pe cele mai mari radiouri comerciale din Rusia.
  • SICKOTOY feat. Roxen – „You don't love me” a intrat în top 10 Club Charts în UK și a fost cea mai difuzată piesă pe The Voice Radio Bulgaria în ultima săptămână a lunii octombrie. De asemenea, piesa este ascultată în peste 15 țări.
  • SICKOTOY feat. Minelli – „Addicted” și SICKOTOY feat. Roxen – „You don’t love” me s-au auzit pe radiourile comerciale din Rusia.
  • Faydee și Antonia au fost în turneu de promovare a piesei „Trika Trika” în țări precum Germania, Polonia, Turcia și Bulgaria.
  • Faydee feat. Antonia – „Trika Trika” se aude la cele mai mari radiouri comerciale din Bulgaria și Turcia.
  • Gino Manzotti & MAXX – „Arabian Story” s-a aflat în airplay top 100 în Bulgaria pentru mai mult de 20 de săptămâni.
  • Antonia – „Matame” și Minelli – „Mariola” s-au auzit pe radiourile din Germania.
  • INNA feat. Vinka – „Bebe” se aude pe Fun Radio France, al doilea cel mai mare radio din teritoriu.
  • Piesele 5GANG sunt în topurile radiourilor din Bulgaria și Shazam.
  • INNA a concertat în fața a peste 50.000 de oameni în Mexic, iar piesele de pe albumul compus în întregime de ea în limba spaniolă, „YO”, se ascultă în lumea întreagă și fac parte din soundtrack-ul unor filme celebre, al reclamei Apple Watch, al jocului Need For Speed Heat, iar melodia „Iguana” s-a auzit în cadrul Milano Fashion Week, în show-ul Versace.
  • David Ciente, producător Global Records, este unul dintre producătorii care semnează piesa „Ring” a Selenei Gomez, de pe albumul „Rare”, care va fi lansat pe 10 ianuarie 2020.

În România, piesa „Luna” - Carla’s Dreams a fost #1 la radio timp de 14 saptămâni, piesa „Poem” - The Motans feat. Irina Rimes a fost #1 pentru 10 săptămâni, „Înainte să ne fi născut” - The Motans a fost #1 două săptămâni, la fel și „Matame” - Antonia feat. Erik Frank, iar „Bambolina” - Killa Fonic feat. Carla’s Dreams a fost #1 o săptămână, conform Media Forest. 

De asemenea, Global Records semnează și piesa românească a anului 2019, conform YouTube Romanian Top Hits 2019, „Poem” - The Motans feat. Irina Rimes. Locul doi este ocupat tot de un artist Global, The Motans, cu piesa „Înainte să ne fi născut”. În același top se mai află și piesa „SOS” - 5GANG, pe locul 4, „Luna” - Carla’s Dreams, pe locul 6 și „Rămâi” - Delia feat. The Motans. Așadar, cinci dintre cele mai ascultate zece piese românești în 2019 sunt lansate de artiștii Global Records.

 

„Încă de când am intrat în această industrie, ne-am dorit să inovăm și am fost în permanență focusați pe conținutul video și audio de calitate. Eu și echipa mea de la Global Records ne dorim să le transformăm oamenilor fiecare zi într-una mai bună, prin muzică și entertainment, create de cele mai bune talente și cei mai buni artiști din România. Suntem mândri când vedem rezultatele și că munca noastră dă roade, iar aceste lucruri ne confirmă încă o dată că suntem pe drumul cel bun, ne motivează să continuăm ceea ce am început și să oferim din ce în ce mai mult. Vă mulțumim și stay tuned pentru ce vă pregătim în 2020”, a declarat Lucian Ștefan (CEO Global Records).  

 

În octombrie 2019 a avut loc evenimentul The Artist Awards, în care au fost premiați cei mai buni artiști și creatori de conținut din România. Artiștii și producătorii Global Records au primit 16 premii în cadrul The Artist Awards și au bucurat publicul numeros din Craiova cu o serie de concerte vibrante.

Global Records și-a mărit anul acesta portofoliul de artiști cu nume importante precum Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, DJ Project, Gran Error, Killa Fonic, PAX, Raluka, Roxen, SICKOTOY și a început o colaborare extrem de fructuoasă cu Faydee, artistul care se bucură de succes la nivel internațional și a reușit în scurt timp să cucerească topurile din România cu piesa „Trika Trika”, feat. Antonia.

Tot în 2019, Global Records a început seria THE PARTY, dedicată artiștilor din portofoliu. Prima petrecere i-a fost dedicată lui Killa Fonic, care s-a distrat alături de prieteni și colegi din lumea artistică, într-un spațiu neconvențional, la fel ca stilul său. Anul viitor, alți artiști Global Records vor fi sărbătoriți în cadrul acestui concept.

În luna decembrie, artiștii Global Records le-au pregătit o surpriză fanilor prin 10 lansări speciale, din seria THE SESSION, într-un concept simplu, geometric, care le dă voie să-și exprime trăirile și sentimentele date de unele dintre piesele lor de suflet.

Acesta a fost anul 2019, însă 2020 se anunță un an incendiar - artiști noi, hit-uri peste hit-uri, evenimente, concerte și foarte multe surprize marca Global Records. Iar vara va începe cu THE CONCERT - evenimentul în care cei mai în vogă artiști din România vor urca pe aceeași scenă, timp de trei zile, pe 30, 31 mai și 1 iunie, la Romexpo, și vor susține concerte memorabile, totul sub conceptul POP POP POP.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related