Viata de adult prin ochii unui copil

Viata de adult prin ochii unui copil

Copiii sunt bine cum sunt. Cu preocuparile si jocurile lor. Dar, daca ar fi sa intrebi pe oricare din ei care e cea mai arzatoare dorinta a lor, ai primi un singur raspuns. Sa fie si ei mari. Sa fie adulti. Little do they know. Din ce stiu ei, sa fii adult inseamna sa te imbraci cu haine ceva mai serioase, sa iesi pe usa dimineata si sa vii seara. E un mister ce se intampla dincolo de usa, iar cei mai multi renunta la ideea de a se transforma dintr-odata in oameni mari si se intorc la jocurile lor. 

Macy's si-a imaginat insa un scenariu in care o fetita trece prin aceasta transformare. Iar secretul ei este ca se intreaba cu adevarat ce cadou si-ar dori tatal ei. Si se pune la propriu in pantofii lui. De acolo, incepe magia.

Totusi, e cam obositor sa fii adult. Sa tot mergi din loc in loc si sa mai fii nevoit sa raspunzi si la salut. Plus ca trebuie sa faci pasi mari. Si atunci, iti dai seama cat de misto e sa ramai copil si cat de mult i-ar prinde bine tatalui ceva care sa-i faca plimbarile mai usoare. Spotul e semnat de BBDO New York. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related