Leo Burnett Worldwide este Network of the Year si BBDO New York este Agency of the Year la editia 95 a ADC Annual Awards

Leo Burnett Worldwide este Network of the Year si BBDO New York este Agency of the Year la editia 95 a ADC Annual Awards

Editia cu numarul 95 a Art Directors Club Annual Awards a avut loc pe 9 iunie la ADC Gallery din New York. Potrivit unui comunicat emis de organizatori, marii castigatori, avand in vedere scorurile per total obtinute in restul categoriilor de concurs, au revenit Leo Burnett Worlwide (Network of the Year), BBDO New York (Advertising Agency of the Year), R/GA New York (Digital Agency of the Year), Dentsu, Inc. Tokyo (Design Agency of the Year), Goodoil Films Australia (Production Company of the Year). Titlul Client of the Year a revenit Loteria Y Apuestas Del Estado din MadridSchool of Visual Arts New York a fost numita School of the Year.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related