BBDO New York este cea mai premiata agentie de publicitate din lume

BBDO New York s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul "The Big Won", intr-un top al celor mai creative si premiate agentii de publicitate din lume in anul 2008, conform unui comunicat de presa The Big Won.

Clasamentul a fost stabilit in urma filtrarii datelor pentru 1702 agentii si un numar de aproximativ 12000 de premii acordate in 2008. Fiecarui premiu inclus in baza de date i-a fost alocat un anumit numar de puncte, in functie de importanta festivalului in cadrul caruia a fost acordat, local, regional, semi-global sau global.

BBDO New York a obtinut prima pozitie in top cu 1112 puncte, fata de cele 614 ale ocupantei pozitiei secunde. In top 10, alaturi de agentia din SUA se regasesc 6 agentii din Germania: Jung von Matt Hamburg (2), Scholz&Friends Berlin (3), DDB Berlin (4), Ogilvy Frankfurt (6), BBDO Dusseldorf (9), Nordpol+Hamburg (10) si 3 agentii din Marea Britanie: Abbott Mead Vickers BBDO (5), Fallon London (7), DDB London (8).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related