BBDO New York este cea mai premiata agentie de publicitate din lume

BBDO New York s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul "The Big Won", intr-un top al celor mai creative si premiate agentii de publicitate din lume in anul 2008, conform unui comunicat de presa The Big Won.

Clasamentul a fost stabilit in urma filtrarii datelor pentru 1702 agentii si un numar de aproximativ 12000 de premii acordate in 2008. Fiecarui premiu inclus in baza de date i-a fost alocat un anumit numar de puncte, in functie de importanta festivalului in cadrul caruia a fost acordat, local, regional, semi-global sau global.

BBDO New York a obtinut prima pozitie in top cu 1112 puncte, fata de cele 614 ale ocupantei pozitiei secunde. In top 10, alaturi de agentia din SUA se regasesc 6 agentii din Germania: Jung von Matt Hamburg (2), Scholz&Friends Berlin (3), DDB Berlin (4), Ogilvy Frankfurt (6), BBDO Dusseldorf (9), Nordpol+Hamburg (10) si 3 agentii din Marea Britanie: Abbott Mead Vickers BBDO (5), Fallon London (7), DDB London (8).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related