Două ediţii Creative Night Talks în luna decembrie

Două ediţii Creative Night Talks în luna decembrie

În luna decembrie, proiectul Revistei AtelierulCreative Night Talks continuă cu două noi ediţii, cu doi invitaţi din domeniul creativ. Luna decembrie este pentru Revista Atelierul luna în care ne axăm cel mai mult pe promovarea cadourilor made in Ro, a produselor şi a antreprenorilor locali. În cadrul ediţiei din 10 decembrie, invitată este Andreea Mironiuc, care povesteşte despre meseria de ilustrator, modul în care activează în domeniul creativ de peste 6 ani.  De asemenea, ilustratoarea ne va oferi şi câteva detalii despre activitatea ei în social media şi cum a reuşit să creeze o comunitate în jurul paginilor sale.

Anca Spiridon, PR cultural este speaker pe 17 decembrie 2020, iar această ediţie pune accentul pe modul în care promovarea şi strategiile de marketing sunt necesare pentru orice creativ. Anca, PR cu experienţă în organizarea de festivaluri, de proiecte creative şi culturale vine cu un know-how pertinent şi cu exemple clare de proiecte eficient comunicate.    

Fiecare ediţie Creative Night Talks spune povestea unui creativ, spune o poveste sinceră a designerilor şi creativilor din România.

 

 “Parteneriatul cu un radio naţional aduce un plus de valoare comunităţii deja coagulate în jurul comunităţii Revistei Atelierul şi propune un public fresh celor deja 9 milioane de cititori activi. Creative Night Talks a pornit de la ideea de a activa constant comunitatea creată în jurul comunităţii Revistei Atelierul, iar după primele 15 ediţii online am ajuns la concluzia că acest proiect este absolut necesar pentru mediul creativ din România. Creativii au nevoie de sfaturi la obiect de la designeri, arhitecţi, manageri culturali, de la care pot învăţa cum să îşi reinventeze afacerile creative”, afirmă Mihaela Ion, founder Creative Night Talks.

 

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă. 

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:

– pe revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de Youtube
– pagina Revista Atelierul de Facebook

 

Creative Night Talks este un proiect de digitalizare a unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali. Această digitalizare a unei arhive contemporane este realizată de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar.  De peste 10 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale implementate fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu.  Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului.

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. 

 

Creative Night Talks este un proiect semnat Revista Atelierul.
Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQads, Feeder.ro, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool, Design Events.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related