7-UP si Fido Dido ii intampina din nou pe fanii Buena Vista Social Club

Dupa succesul de anul trecut al lui Ibrahim Ferrer, 7-UP potoleste din nou setea de muzica buna, prezentand concertul celebrei cantarete Omara Portuondo - numita si "Edith Piaf a Cubei" - ce va avea loc la Sala Palatului, pe 12 martie a.c.
Fido Dido, simpaticul personaj care reprezinta imaginea 7-UP va fi alaturi de fanii Divei Buena Vista Social Club, punand la dispozitia tuturor participantilor la concert cunoscuta bautura racoritoare.

Sambata seara, Omara Portuondo si 7-UP vor incanta simturile celor care stiu sa priveasca viata relaxat si sa se bucure de ea.

Fido Dido este mai mult decat un personaj, el reprezinta o atitudine de viata, caracterizata prin spirit liber si prospetime. Si-a creat propria "fidosofie" de viata, care se materializeaza prin replici ca:"Viata pe pamant e scumpa, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelu", "Nu uita ca esti unic, la fel ca toti ceilalti", "Inainte sa bei, vezi intotdeauna partea plina a sticlei".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related