[2020. Ghid de supravietuire] Raluca Zamfir: Am invatat ca viata bate filmul si ca nu suntem superoameni. Fiecare zi a fost o provocare sa o luam de la capat

[2020. Ghid de supravietuire] Raluca Zamfir: Am invatat ca viata bate filmul si ca nu suntem superoameni. Fiecare zi a fost o provocare sa o luam de la capat

Ne-a plăcut mult fotografia aceasta a Ralucăi Zamfir, Managing Partner - RAN Events, alături de neînfricata Mulan. Așa ne-am simțit și noi în 2020, cu părul în vânt, înfruntând toate capriciile unui an greu, teribil. Chiar si asa, iata-ne aici, aproape de finalul lui, supravietuitori, fiecare in felul nostru. Am stiut sa gasim si partea buna a acestei perioade de criza, sa ne adaptam si sa mergem mai departe. Am descoperit o noua formula de solidaritate si asta ne-a ajutat pe toti, crede Raluca:

Incredibila e puterea omului de a se adapta, de a supravietui. Desi in martie as fi zis ca nu rezist un an intreg asa, uite ca am rezistat, m-am adaptat, ba chiar am incercat sa scot si ceva bun din toata nebunia. Am un grad ridicat de rezilienta, probabil si asta m-a ajutat. Dar cred ca au contat foarte mult legaturile puternice pe care le-am stabilit cu cei apropiati, de la prieteni, la colaboratori, parteneri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related