Alina Al Hamdani: Restrictiile din Emirate au fost dure si implementate dintr-o data. Nu se stia cand si daca vom lucra din nou

Alina Al Hamdani: Restrictiile din Emirate au fost dure si implementate dintr-o data. Nu se stia cand si daca vom lucra din nou

Ne-am obisnuit atat de mult cu termenul 'pandemie' incat am uitat de celebrul 'storytelling', care era desemnat in mod oficial, dar si la cafea, cuvantul anului in comunicare. In orice an. Dar pandemia e si drama, e si suma de povesti. Am ales sa o spunem pe cea a Alinei Al Hamdani, in prezent Regional Director IMAGO. O poveste care incepe intr-un liceu bucurestean si ajunge la 5500+ km distanta, a carei protagonista revine apoi de la coordonarea unor echipe de zeci de oameni pe platourile de filmare din Emirate, pana in spatele unui ecran din bucataria unui apartament, in Otopeni. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related