Stim ca obiectele nu simt nimic. Si totusi

Stim ca obiectele nu simt nimic. Si totusi

De actorii britanici te indragostesti in doua feluri: ori ii vezi in productii de peste ocean si apoi le cauti si celelalte proiecte locale, ori nu te indragostesti deloc pentru ca nu prea ai curiozitatea sa urmaresti productii britanice din proprie initiativa. Pe Stephen Mangan il descoperi usor in Episodes, unde a jucat alaturi de Matt LeBlanc (Friends). Stephen nu e un A-list star, dar are toata eleganta, masculinitatea si flerul de fi intr-un astfel de club.  Poate de aceea, Vodafone Business UK l-a ales pentru un spot de promovare a serviciilor lor din gama IoT. 

Actorul nu face mare lucru in acest spot si nici nu trebuie -  e suficient sa-si poarte gratios costumul si sa vorbeasca cu liftul, cu o teava din subsol sau cu piesele de pe o linie de productie industriala. Stim ca obiectele nu simt nimic, dar pentru un moment, si doar datorita șarmului si accentului britanic al lui Stephen, parca am crede ca ventilatoarele poarta un dialog cu serverele. Sau cel putin asa am vrea. Altfel, in realitate, totul e mult mai tehnic. Si e bine ca spotul nu s-a dus in zona aceea. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded