Președintele meme-urilor pentru o zi

Președintele meme-urilor pentru o zi

Cine ar fi crezut că viralul necesar în campania de vaccinare, cel care va da cele mai multe meme și hohote de râs, va veni chiar de la președintele României? Nimeni. Și totuși, iată că Facebookul ne poate surprinde încă, iar internetul nu și-a atins limita ironiei. A fost nevoie doar de un braț mai încordat pentru a da viață campaniei de vaccinare, o campanie criticată de specialiștii în comunicare, pentru inerția cu care a început anul acesta. 

 

Androizi & altele

Fără să vrea sau să se gândească la asta vreun pic, Klaus Iohannis a fost președintele meme-urilor pentru o zi. Și sursa principală de ironii, analize și hotote de râs în online. Ecourile se aud încă și azi, după un weekend intens de glume, și a cuprins în febra lor și foști președinți. 

Să vedem, deci, cum au decurs lucrurile și care a fost șirul evenimentelor care l-au făcut pe președinte viral.

Vineri dimineață, Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva Covid -19. ”Este o procedură simplă”, a mai spus el și și-a suflecat tricoul. Acesta a fost momentul care a declanșat potopul.

Chiar de ziua lui Eminescu și a culturii naționale, brandul președintelui a devenit cea mai importantă chestie de pe Facebook. Nimic nu a mai contat. Nici contrele obișnuite pe cât de poet a fost Eminescu, nici cele care începuseră la capitolul ”Eminescu ar fi votat AUR”. 

Am strâns o colecție cu cele mai reușite:

Și urmările:

Și comentariile:

Aia a fost. Nu poți comanda viralului, el își face singur calea pe Facebook. De data asta, Iohannis a fost un zvâc necesar de glume pentru campania de vaccinare, care chiar avea nevoie de un impuls. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related