Actori, supereroi si masti

Actori, supereroi si masti

O masca poate spune multe despre persoana care o poarta. Dar poate spune si mai multe despre persoana care nu o poarta. Asa suna un tagline al CNN-ului. De partea cealalta a Americii, la Hollywood, Warner Media si-a facut, de asemenea, propriile campanii de incurajare a purtarii mastii.

Era o gluma ca cel mai misto mod de a muri e sa fii impuscat de Clint Eastwood, iar intamplarea sa fie narata de Morgan . Totusi, parca mai misto e sa ramai in viata si sa castigi respectul lui Morgan Freeman, pentru ca ai purtat masca. O spunea el intr-un spot, prin iulie, anul trecut.

Acum Warner a lansat un alt spot in care personajele din filme clasice, culte sau cu supereroi poarta masca. De la supereroi la răufăcători, toată lumea imaginară se protejează de coronavirus.

În România, în schimb, actorii au alte păreri. Dupa miile de comentarii care au curs si toata zarva asurzitoare de la postarea de ieri, Dragos Bucur a explicat ca pentru el e thrilling sa se duca inspre ce ii este frica. I-a fost frica ca va fi judecat pentru convingerile lui despre masca si vaccinare, asa ca le-a facut publice. Totusi, poate ca unele frici trec de la sine si nu trebuie sa le dam atentie. 

In fine, ne intoarcem la Hollywood, unde adevaratele masti de supereroi se poarta acum peste nas si gura:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related