Melania Medeleanu: Adolescentii de ieri, de azi si de maine isi doresc libertate, testeaza granite, contesta autoritatea

Melania Medeleanu: Adolescentii de ieri, de azi si de maine isi doresc libertate, testeaza granite, contesta autoritatea

La 16 ani avea o emisiune la radio, iar un an mai tarziu, chiulea de la scoala pentru a ajunge la emisiunea de la TV. Melania Medeleanu a fost o adolescenta paradox, dupa cum se autodescrie: pe de o parte o liceeana constiincioasa, care-si vedea de scoala cuminte, pe de alta parte o rebela care simtea ca trebuie sa-si ia viata in propriile maini. E important sa nu uitam prin ce fel de adolescenta am trecut, ca sa ajungem adultii din prezent, spune ea. Doar asa putem comunica cu adolescentii de azi, care au multa nevoie sa fie vazuti si ascultati.

Unul dintre proiectele importante ale asociatiei Zi de Bine, pe care Melania a fondat-o anul trecut, este Teen Line, o platforma de sanatate emotionala si de prim ajutor emotional care ofera asistenta de specialitate tinerilor. In cadrul acestui proiect, o echipa de 60 de psihologi a primit training pentru a raspunde cat mai bine nevoilor adolescentilor care suna. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related