Streamline Communication te provoaca la discutii despre brandul de Iasi pe IQads

Agentia de comunicare integrata STREAMLINE COMMUNICATION te provoaca pe forumul IQads la discutii despre oportunitatea si despre modul in care ar trebui realizat primul brand de oras din Romania.

In urma discutiilor purtate la Iasi in cadrul Conferintelor Banii Nostri, desfasurate in perioada 28- 29 iunie, pe tema Brand de companie. Brand de Iasi. Brand de tara, echipa Streamline propune o dezbatere asupra unui subiect fierbinte in publicitate: oportunitatea crearii unui brand de oras si mai ales modalitatile de realizare a acestuia. In cadrul dezbaterilor speram sa-si gaseasca un raspuns intrebari de genul Cine suntem? Ce vrem sa comunicam? Cui dorim sa ne adresam? Prin ce canal de comunicare? Cu ce rezultate?, etc..

Invitati la aceasta dezbatere sunt toti cei interesati de subiectul dezvoltarii unui brand de Iasi. Agentii de publicitate, oameni de PR, specialisti in branding de oras si de tara, autoritati locale, firme interesate de un parteneriat public- privat.

Va asteptam direct la pagina acestui subiect: http://www.iqads.ro/forum/ftopic2476.html

Despre STREAMLINE COMMUNICATION
STREAMLINE COMMUNICATION - pentru ca obiectivele clientului sunt obiectivele noastre.
STREAMLINE COMMUNICATION este o agentie de comunicare integrata (publicitate, PR, web design, creatie si productie publicitara, etc.) aflata intr-o continua crestere. Clienti precum Cargus International, Geopost, Banii nostri, SNCFR, Polyinvest, Skynet, Baroul Bucuresti, Albena AD si multi altii pot certifica calitatea serviciilor noastre

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related