Agenția deschisă non stop a desenat o platformă care nu există, dar există

Agenția deschisă non stop a desenat o platformă care nu există, dar există

La Ad Symphony, agenția deschisă non stop, cel mai important proiect al nostru este întotdeauna cel din prezent. Iar acum proiectul nostru e viitorul.

Este evident că ne aflăm într-o paradigmă de gândire nouă. Totul s-a schimbat și pare că suntem doar la început. Nimic nu o să mai fie la fel - e o propoziție care de obicei sperie, dar nu azi, nu acum și nu pe noi. La Ad Symphony am creat o platformă dedicată abilităților viitorului: skillsofthefuture.online Dacă ne sperie ceea ce nu cunoaștem, atunci hai să aflăm acum tot ce se poate despre viitor. Împreună.

 

O conferință despre abilitățile viitorului

Pe 17 mai 2021 aflăm cum se desenează viitorul tuturor la Conferința Skills Of The Future. Suntem mândri că într-un context sensibil și imposibil facem lucrurile să se întâmple. Și nu orice fel de lucruri, ci evenimente relevante.

Agenția Ad Symphony, co-organizator Marcom Hub, partenerii gold - Banca Transilvania, Kaspersky, Fintech Os, partenerii silver - Orange, Learning Architect, Atlas, am făcut echipă cu Skills Of The Future pentru un scop mare: cunoașterea și pregătirea abilităților relevante azi și în viitor.

Conferința Skills Of The Future se întâmplă pentru că avem nevoie de soluții concrete pentru noua realitate. Skills Of The Future este despre ce putem și trebuie să facem azi. Pe scurt, e o conferință care face fix ce zice: te învață skill-urile sau abilitățile esențiale de care o să ai nevoie în toată splendoarea epocii ultra tehnologizate. Vin roboții scenariști? E posibil.

 

Teama și temele viitorului

Știm deja că cine nu se adaptează, moare. Știm deja că va exista un deficit de abilități pe toate palierele și că dinamica lumii as we know it se schimbă as we speak.

Scenariul exact al viitorului e greu spre imposibil de desenat. Pentru multiple variante avem nevoie de hărți. Conferința Skills Of The Future este o hartă desenată de experți de top din educație, psihologie, comunicare, marketing, dezvoltare, business, publicitate, media - profesioniști aleși pe sprânceană, dornici să-ți spună informațiile esențiale și să-ți ofere soluții utile acum și în viitor. La Skills Of The Future deschidem dialogul pe subiecte importante, precum:

  • Care sunt posibilele versiuni ale viitorului?
  • Ce abilități vor fi ultra dorite în viitor și cum le putem obține?
  • Cum va arăta piața muncii?
  • Cum râmâi relevant la nivel individual în lumea inteligenței artificiale?
  • Ce e procesul de învățare centrat pe individ?
  • Ce soluții au experții din științele educației pentru noua realitate?
  • Cum putem folosi tehnologia ca să accelerăm procesul de învățare?
  • Cum vei putea să-ți motivezi și să-ți inspiri angajații speriați de sosirea roboților creativi?
  • Ce va însemna autentic și personal în lumea tehnologiei?

Conferința Skills Of The Future oferă azi soluții pentru provocările viitorul. Tehnologia este instrumentul care va schimba integral jocul în viitor. În noua realitate, instrumentele din trecut s-ar putea să nu mai funcționeze deloc. Skills Of The Future este despre a-i învăța și pe ceilalți cum să folosească eficient instrumentele viitorului. A reedita succese vechi, metode depășite, abordări desuete, pur și simplu e inutil. În prezent știm că noua realitate va aduce provocări noi, iar Black Mirror și Brave new world ar putea ilustra doar începutul. O comunitate de profesioniști pregătiți ar putea însemna un viitor mai bun pentru toți.

 

Programul conferinței

Abilitățile necesare noii realități se pot obține într-un timp scurt cu ajutorul tehnologiei. Află totul și despre acest subiect de la experții noștri, cu descrieri detaliate și fotografii frumoase aici, prezenți la conferință în următoarea ordine a temelor dezbătute:

09.15-09.45  Keynote Speaker: NATALIJA COUNET
10.00-10.45  Dezvoltarea abilităților Digitale | de Business | Personale
11.00-11.45  Despre viitor
12.00-12.45  Designul proceselor de învățare (Human-Centric)
14.00-14.45  Transformarea digitală
15.00-15.45  Dezvoltarea abilităților tehnice | Digitale
16.00-16.45  Dezvoltarea abilităților | de Business
17.00-17.45  Dezvoltarea abilităților Inter/Intra Personale

 

Conținut important și experți de top

Contextul actual cu siguranță ne-a demonstrat că nu știm totul, că orice e posibil, că în vreme de criză cea mai sigură investiție e în propria dezvoltare. Singura soluție, propria evoluție, nu?

Conferința Skills Of The Future îți oferă 8 ore de informații relevante despre cum va arăta viitorul, soluții practice, metode noi de a gestiona ce urmează, cu ajutorul a 20 experți, profesioniști pregătiți să  discute în detaliu despre arta de a trăi în viitor. Poți să participi în acord cu programul tău și poți să explorezi tot ce avem de oferit pentru oamenii interesați să fie ocupați și în viitor.

Pe platforma noastră găsește toate detaliile despre condițiile de acces pentru membrii comunităților CEO Clubs | Executive Club | Owners Club și ASEBUSS Business Club, dar și pentru antreprenori la început de drum și absolvenți ASEBUSS.

 

ndire flexibilă pe platforma vizibilă skillsofthefuture.online

Când am făcut web designul platformei Skills Of The Future ne-am gândit la timpul pe care îl trăim acum: epoca post-truth. Iar în epoca post-adevăr, nu de puține ori, opiniile personale sunt cotate superior adevărului faptic. Ne-am gândit la știință și educație ca repere incontestabile și am pornit din dorința de a crea estetica perfectă pentru reperele noastre.

E posibil să nu convingem toți pământenii că știința și educația sunt folositoare, dar credem că, cel puțin, am desenat o platformă pe care comunicăm și vizual că propria dezvoltare e foarte importantă și că știm când și cum poți să o obții.

Însă, din nou, e epoca post-truth și totul e supus dezbaterii. Chiar și existența platformei în discuție. Cu toate acestea, platforma există, se poate accesa, e chiar aici: skillsofthefuture.online. Iar pe noi ne găsești aici adsymphony.ro, suntem agenția deschisă non-stop, care există acum și va exista chiar și în viitor.

Pentru dovezi ale faptului că Pământul e rotund, click aici, iar pentru acces la informații esențiale de care o să ai nevoie foarte curând, ne vedem online pe 17 mai 2021 la Conferința Skills Of The Future (pe platforma care nu există, dar există).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marcom Hub

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related