Prima TV și platforma DestinatiaAnului.ro te invită să participi la cel mai ambițios proiect de promovare turistică a României: alege destinația anului 2021 din România

Prima TV și platforma DestinatiaAnului.ro te invită să participi la cel mai ambițios proiect de promovare turistică a României: alege destinația anului 2021 din România

România rămâne, pentru cei mai mulți, destinația favorită de vacanță. Pandemia și nesiguranța vacanțelor din străinătate i-au convins pe români să aleagă, si pentru această vară, să își petreacă concediul în țară. Potrivit unui studiu realizat de Unlock Research, cele mai vizitate 3 destinatii vizitate in vara anului 2020 în România au fost litoralul și zona Brașov-Bran-Prejmer, în timp ce multe alte destinatii cu un potențial extraordinar rămân mai puțin cunoscute.

Asa că Prima TV și platforma destinatiaanului.ro le adresează tuturor românilor un îndemn simplu: “Hai să ne cunoaștem țara”! și îi invită să devină turiști în propria țară, să propună, să voteze și să călătorească în destinația lor favorită din România.

Prin intermediul platformei DestinatiaAnului.ro pot fi nominalizate destinațiile de vis din România. Mecanismul este simplu. In competitie pot fi înscrise o comună, un oraș sau o regiune geografică de dimensiuni mai mici decât un județ. În prima etapă, cei care vor intra pe site pot introduce recomandarea lor, pot face nominalizarea destinatiei preferate de vacanță. Pe 5 iunie vor fi anunțate cele mai nominalizate 6 destinații iar acestea vor intra în "turneul final”.

În cea de-a doua etapă, cea a votului, publicul va vota Destinația anului 2021 în România.  În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele 6 destinații candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi în platforma destinată votului, destinatiaanului.ro,  vor fi cumulate toate voturile și vom intra în linie dreaptă spre Marea Finală. Un juriu format din profesioniști în turism, bloggeri si publicul votant va decide care destinatie se va bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

Proiectul îi are de partea sa pe 10 dintre cei mai reputați bloggeri din turism ca parteneri media în cel mai amplu proiect de televiziune și online ce promovează, în acest an, turismul românesc. Printre bloggerii de turism care se alătură proiectului inițiat de Prima TV și platforma online destinatiaanului.ro  se numără imperatortravel.ro, valizevesele.ro, insandale.ro sau lipa-lipa.ro.

 

“Mă bucur să fac parte dintr-un proiect atât de îndrăzneț.  Încă de la primele vacanțe am ținut să îmi cunosc mai întâi țara, înainte de a pleca peste hotare. Și, după mulți ani și multe mii de kilometri parcurși, încă mai am ce să descopăr în România! Va fi dificil să comparăm regiunile, comunele, orașele, dar competiția va fi o motivație perfectă de a îmbunătăți calitatea turismului românesc”, spune Dana Gonț, sustinatoare a proiectului.

 

Decizia cea mai importantă le va aparține însă celor care vor intra pe   platforma destinatiaanului.ro și vor vota.  
Îndemnul Prima TV și al platformei online destinatiaanului.ro  pentru 2021 este: “Călătorește! În 2021, alege să vizitezi România!”

Proiect răcorit de Ursus Cooler și susținut de Cotnari și EpicVisits.com. 

Românie dragă, hai să alegem cea mai frumoasă destinație din țară!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related